Segítség, gyorsan! Anyával nagyon összevesztünk, mert informatikán rám jött a köhögőroham aminél alig kapok levegőt, az oldalán fáj, és az ájulás kerülget. Bővebben lent, innentől folyt. Ki segítene?
Figyelt kérdés
Én azt hittem,asztma,és a régi puffantóm nem volt nálam. A tanár azt hitte,hiszti-vagy pánikroham,és anya is ezt hiszi. Sokszor veszekszünk,de ez nem hisztiroham volt,hanem majdnem megfulladtam,mikor kiengedett,pedig hánynom kellett. Most azt mondja,elege van,és itt akar hagyni. Mit csináljak,hogy megértse az igazságot ?2012. ápr. 12. 14:09
11/11 anonim válasza:
Magyarul nem azt mondta, hogy elegem van és itthagylak lányom, hanem, hogy elegem van és itt hagyom az egészet a p.csába.
Tudod lehet rossz napja volt, és ilyesmi kijön az emberből.
Viszont először én is arra gondoltam, egy ilyen alkalomtól nem fog így kiakadni, szóval lehet van oka rá. De ezt te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!