Mit tennétek a helyemben?
A szüleimmel, és a testvéreimmel van gondom.
A helyzet röviden: Mikor gyerekek voltunk anya nagyon sokat volt beteg, pszichésen, apám ivott, vert minket is, és anyut is. Anyám megcsalta fűvel-fával, velünk nem foglalkozott. Mikor kijártam az általánost nem engedtek tovább tanulni, mondván: nincs rá pénz. Elvégeztem egy ingyenes tanfolyamot, és 17 évesen már dolgoztam. Minden forintot haza kellett adni. Mikor 20 éves lettem elegem lett azt mondtam nem adok haza annyit. Erre elzavartak otthonról. Albérletbe laktam, le érettségiztem ( szín ötösre). Közben megismerkedtem a párommal. Neki elmondtam mindent az életemről és elfogadott úgy ahogy vagyok. Mikor befejeztem a sulit összeköltöztünk, közben a szüleim eladták a házukat (fillérekért), és egy kis lyukba költöztek. Elherdálták az összes pénzt. Terhes lettem(anyáéknak mi vittük el a gyerekünket megmutatni), közben főiskolára jártam, amit el is végezetem.
Most nagy boldogságban élünk hármasban, csak az a baj, hogy nem hagynak békén a szüleim, és a testvéreim. Folyton hívogatnak, hogy milyen rosszul élnek és segítsek.(Mi a párommal jól élünk anyagilag is.)Az öcsém felcsinált egy 16 éves lányt, megszületett agyerek, de az imént hívott, hogy nincs pénzük, és csak egy csomag pelenkája van a kicsinek :-(
Totál kivagyok. A párom azt mondja, hogy ne adjunk pénzt nekik, mert akkor ránk szállnak. Inkább készítsünk össze egy csomagot a kicsinek.
Hu, hat te egy nagyon okos, eros es kitarto lany vagy!!!!
Sajnalom hogy ilyen csaladod van.
A parodat becsuld meg, es minden jot kivanok nektek, a tobbiek mar mindent leirtak.
Érdemileg más dolgot írni én sem tudok.
Vedd úgy, hogy virtuálisan fejet hajtottam előtted. Nagyon rögös utat jártál be.
Te most a szüleid és a testvéreid miatt ne kockáztasd azt, amit eddig elértél.
A férjed szava legyen a döntő. Amúgy is jól, okosan áll a dologhoz.
A másik: ok. sajnálod az öcséd gyerekét, de: amit nekik odaszórsz, az olyan, mintha feneketlen kútba szórnád.
Neked is van gyereket. Érdekelte ez őket? nem.
Amit van, add a sajátodnak.
nem vagy te felelős sem a szüleidért, sem a testvéredért.
Még egyszer: gratula neked a kitartásodért, az akaratodért és a szép családodért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!