Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék neki MÉG segíteni,...

Hogy tudnék neki MÉG segíteni, hogy ezt feldolgozza?

Figyelt kérdés
A feleségem elvetélt, amikor a 20. hétben járt.(1 hónapja történt) Mondanom sem kell, hogy nagyon megviselt minket. Azóta annyira szomorú, hogy alig lehet egy picike mosolyt csalni a szájára. Nagyon vártuk ezt a babát, hosszas próbálkozás eredménye volt. ő 32 éves, én 33, és már nagyon itt lenne az ideje. Én mindenben mellette állok mert imádom őt, de mivel tudnék neki még segíteni, hogy túltegye magát ezen? Nekem is ugyanolyan rossz amilyen neki, de egyszerűen rossz nézni ahogy szenved miatta, és nem akarom, hogy tönkremenjen.
2009. jún. 18. 11:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%
Egyebkent en az orvosi segitseget sem vetnem el, olvastam amit irtal,h azt mondta a feleseged,h nem hulye, csak epp a gyermeteket vesztette el. Tudod nem csak hulye emberek jarnak pszihologushoz. Egy globalis beosztasu igazgato asszisztense vagyok es ha hiszed,ha nem a fonokom (aki mellesleg boldog hazassagban el) 2-3 hetente jat egy terapeutahoz,h stresszmentesebbe tegye az eletet. Egy vagy masfel oras beszelgetes egy olyan emberrel,aki tudja,h mit kell kerdezni es mondani es nem sajnal,hanem ravezet a megoldasokra a legtobb esetben hasznos. Nekem a kerdesed egy segelykialtasnak tunik.
2009. jún. 18. 13:08
 22/25 anonim ***** válasza:
24%
Nem raktam rà semmit, csak leirtam a véleményem! Na mindegy! Szàmomra nem segélykiàltàsnak hangzik, csak megerösitést vàr, hogy jol csinàlja e a dolgokat s azon tul, tud e tenni valamit! De sajnos nem! S szerintem abbol a csodàbol fog majd eröt meriteni, hogy egyàltalàn teherbe esett! S ujra megfogja probàlni ujjult erövel! Na, most màr tényleg befogom! Elnézést ha valakit megbàntottam!
2009. jún. 18. 13:29
 23/25 A kérdező kommentje:

13.08: Persze ezt én is tudom és ő is tudja, én is vezető beosztásban vagyok és néha el kelne nekem is....Nem úgy gondolta ő ahogy mondta, inkább azt akarta, hogy hagyják egy kicsit békén ezekkel.

A feleségem rákbeteg volt 7 évvel ezelőtt, és sugárterápiát ill. chemoterápiát kapott együtt. Másfél éve amikor elhatároztuk, hogy babát szeretnénk, felkerestünk egy orvost, hogy mik az esélyeink, hiszen mi is tudtuk, hogy ezek roncsolják a petesejteket, és ő meg odalökte nekünk a szokásos "magyar orvos" stílusában, hogy ne nagyon reménykedjünk, ha mégis, akkor örüljünk neki.

2009. jún. 18. 14:12
 24/25 anonim ***** válasza:
53%
Hm! Nem kerestetek màsik orvost? Ha majd kicsit összeszedi magàt, tudom ajànlani az Aviva modszert, elég sok problémàt ki lehet a tornàval küszöbôlni, ha kell majd el küldöm a linket, ahonnan le lehet tölteni! Kitartàs, nem sokà picit jobban lesz! Légy vele!
2009. jún. 18. 15:12
 25/25 anonim ***** válasza:

eltudom képzeéni milyen rosszlehet nektek. mi is babára vágyunk 3 éve.. sajnos eddig vaami baja van velünk a gólyának.:(

úgygondolom hogy most hiába teszel bármit majd az idő segiteni fog. és hidd el ha sikerült most máskoris fog és majd ha beköszönt a gólya megint minden rendben lessz!

2009. jún. 20. 00:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!