Hogy mondjam meg a volt barátomnak hogy továbbléptem?
A barátnőim tapasztalatából kiindulva tudok neked tanácsot adni. Nekem sose volt ilyen se veled se nélküled kapcsolatom, nem is igazán értem hogy lehet ilyenben lenni, de ez más lapra tartozik. Van olyan majdnem 40 éves barátnőm, aki már 10 éve húzza a pasival, és közben mindig próbál új kapcsolatokat kiépíteni, de mégis megvan a régi is. Így nem fog működni. Ha eldöntötted, már pedig úgy érzem eldöntötted, hogy a régi pasi nem kell, mert nem egy boldog kapcsolat, akkor egyenesen meg kell neki mondani, hogy sajnálom xy, részemről vége, ne keress. Ha barátként tudtok beszélni, tehát úgy hogy nem közeledik hozzád férfiként, akkor úgy fent lehet tartani a kapcsolatot, lehet beszélni pár havonta, hogy kivel mi van, segíteni ha kell, de ennél több nem. Úgy te sem tudod átadni magad az új kapcsolatnak, hogy közben gondolsz a régi fickóra. Nem tudom az új pasival mennyire jutottatok, de ha az ágy téma már közel van, akkor mindenképpen le kell koptatni a régit. És ne törődj azzal, hogy rimánkodik, vagy akármi. Neki is be kell látni hogy vége, ha nem képes, akkor önző. Ha továbbra is hív, ne vedd fel, ne válaszolj az emailre. Egyszer elmondod hogy vége, és kész. csak ennyivel tartozol.
Gondolj bele, ha az új fickónál esetleg kiderül hogy naponta hívogat a régi pasi, meg hogy még akar tőled valamit... Hát biztos nem örülne a szitunak. Az elején még el is hinné, hogy nem tudod lerázni, de pár hét után már jogosan azt hiheti, hogy kettős játékot játszol. Biztos megbízik benned, de ezt a bizalmat nem kell feszegetni.
Úgyhogy csak határozottan! :)
30/N
Mikor nekem ez volt, én mondtam, hogy találkozgatok az új sráccal. (aki, közös ismerős volt)
Erre kiakadt, meg elkezdett számon kérni, hogy miért nézem hülyének stb. Mintha nem mondtam volna el neki, hogy ennyi vége, hagyjon, nem akarom tovább. Akkor meg azt mondogatta tovább, hogy majd visszaszerez, de vissza is fogta magát azért.
Mondd meg neki, hogy ne hívjon egyetlenének, mert téged ez zavar, ugyanis vége, neked új kapcsolatod van alakulóban, ennyi volt, ne okozzon kellemetlenséget azzal, hogy nem vesz tudomást a tényekről.
Köszi szépen!
Elsőnek, az új kapcsolatom tud szinte mindenről és igen nagyon zavarja de teljesen megbízik bennem. Régebbről ismerem már de eddig mivel kapcsolatom volt csak barátként tekintettem rá, már nem...
Nem tudom teljesen kizárni az életemből az exem, mert mindig van valami, ami miatt beszélnünk kell. Barátok nem tudunk lenni azt már látom, neki nem menne, meg lehet nekem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!