Mit csináljak ha teljesen kibvagyok borulva és meg akarok halni?
Szia!
Először is tudom, mit érzel. Nekem is volt egy ilyen időszakom, amikor a kétéves kapcsolatom egyik napról a másikra véget ért, és azon a napon derült ki, hogy nem jutottam be fősulira.
Ne csüggedj! A csüggedés a hit csődje, neked pedig most abban kell hinned, hogy van kiút és remény. Akármi történt is, van rá megoldás a halálon kívül. "Mondottam, EEmber, küzdj, és bízva bízzál"
Ez lett a mottóm, és azóta sokkal optimistábban látom a világot.
Mivel nem írtad meg, mi a baj, csak találgatni tudok.
- válnak a szüleid? Próbáld a jó oldalát nézni, nekik és neked sem jó ez így, ahogy most van, a folytonos veszekedés és a feszült légkör mindenkit tönkretesz.
- meghalt valaki, aki fontos volt neked? Ez valóban nagyon szomorú, de gondolj arra, hogy Ő már egy jobb világban van, ahol semmi fájdalom és baj nem éri, de neked nem az a feladatod, hogy utána halj, hanem a saját életedet kell tovább élned. Ő is ezt akarná.
-szakítottatok a pároddal? Mi miatt? Elhidegülés? Megcsalás? Bármi is a válasz, egyik esetben sem működött már a kapcsolatotok, és ezt el kell fogadni. Nem lettetek volna boldogok egymás mellett, így ideje szétválni, és mást keresni.
- nem megy a suli? Ezen könnyű segíteni, keress valakit, aki tudna korrepetálni, vagy ha fősulis vagy, halassz félévet.
- rosszak az anyagi körülményeid? Ezen tényleg nem nagyon lehet segíteni, esetleg valami jobban fizető állással, de még ez sem ok arra, hogy megöld magad.
Gondolj arra, hogy semmi sem történik véletlenül. Lehet, hogy pillanatnyilag rossz neked, de ezután jön majd az igazán jó. Mindig jön valami jó, csak észre kell venni.
Próbálj keresni egy új hobbit, ami kizökkent a mostani letargiádból, vagy ha egyedül nem boldogulsz, keress fel egy pszichológust. Hidd el, nem szégyen. Mindenkinek szüksége van olykor segítségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!