Elengednég így a gyermekedet az apukával a nagyszülőkhöz?
Az én férjem sem ért a gyerekhez annyira, de itt nem ilyenekre gondolok, hogy etetés vagy pelenkázás, ezek mennek sőt fürdetett is már, de nincs türelme amúgy hozzá.
Elaludni meg nélkülem nem is tud, mert az apja egész másképp csinálja és nem érti meg, hogy a gyerek nem úgy szokta meg azért nem megy.
Én nem engedtem el a fiamat az apjával a szüleihez, de mondjuk nálunk nem ez volt a fő gond hanem az , hogy anyósék koszosak, cigiznek a lakásban és após alkesz.
Megsértődtek, de ez engem kicsit sem hatott meg.
Amúgy nekem az is fura, hogy a nagyszülők nem akarják etetni, fürdetni. Én ha leviszem anyuékhoz a fiamat akkor mindent ő akar csinálni, még a pelenkázást is.
Enni, inni, kap, de ha szétkeni magán az ételt azt már nem törlik le róla. Azt mondták, hogy már felneveltek 4 gyereket és soha többet nem akarnak ilyen dolgokkal foglalkozni, ez a szülők dolga illetve leginkább az anyáé. Nem akarnak ők lenni a rosszak, azzal, hogy olyat csináltatnak a gyerekkel, amit nem akar (pl. evés után arc és kézmosás vagy ruhacsere). Ők csak élvezni szeretnék azt, hogy nagyszülők, kötelességek és felelősség nélkül.
Ezzel se lenne bajom, mert úgy vállaltam a kicsit, hogy akár egyedül is el tudom látni, csak akkor ne legyen sértődés, ha nélkülem nem mehet el hozzájuk.
Biztos nem engedném el így a gyereket sehova.
A férjedet sem értem, mi az hogy nem etet, nem pelenkáz?
Nálunk 2 éves fiú és 4 hónapos kislány van, a fiunkat bármikor pelenkázza az apja, egyébként meg ugyanúgy ellátja, mint én. A kislányt nem szívesen pelenkázza, mert "nem olyan", de mondjuk múltkor én moziba mentem a barátnőmmel, a kishölgy berottyantott, a férjem pedig kicserélte a pelenkát, igaz elmondása szerint úgy 20 percbe telt, de nem hagyta a kakiban ázni, amíg haza nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!