Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit rontottam el, hogy már...

Mit rontottam el, hogy már nem tisztel a párom?

Figyelt kérdés

Igazából inkább arra volnék kíváncsi, hogy szerintetek miért van az, hogy egy férfi már nem tiszteli a nőt? Jelen esetben a barátnőt.

Mit kell illetve nem kell tennie ahhoz egy nőnek, hogy már ne tiszteljék?

Ne gondoljatok rossz dolgokra. Én nem csaltam meg a páromat, nem is hazudtam neki.

Mégis úgy érzem, hogy nem tisztel, és semmibe nem néz. Igazából ezt nem vallja be, de ezt érzem, hogy nem tisztel.

Születésnapomkor pl utoljára köszönt fel, húsvétkor meg sem locsol, hívtam erre 2-3 órával később hív vissza, állandóan utána kell bemennem az ajtón mert soha nem enged előre, leh*lyézi a véleményemet, olyanokat mond, hogy " mit bánom én hogy mit csinálsz" ez a válasza egy normális kérdésemre. Semmibe nézi a munkámat, a keresetemet, a diplomámat. Kajából nem kínál meg, kocsival megyünk valahova fellengzősködik hogy siess már vagy eredj busszal. (legutóbbi esetben pl egy 5 perces hajfesték vásárlásnál szólt be egy ilyet)

Ha megharagszom rá és nem keresem, akkor hív, hogy menjek át hozzá. Nem tudok kiigazodni rajta.

EGyszer nagyon kedves, és boldog vagyok, máskor amikor rossz passzban van engem is bánt.

Nem tudom hogy mit és hol ronthattam el, hogy ezt kapom.

2012. ápr. 9. 22:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Te is hibás vagy, mert hagyod. Nyugodtan mondd meg neki, hogy kapja össze magát, mert lelépsz. Járj el külön bulizni stb. Ha nem változik semmi, hagyd ott.
2012. ápr. 10. 08:42
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Bár azt nem írtad, hogy ő mit dolgozik vagy hogy mi a végzettsége, de lehet hogy szimplán nem tudja elviselni hogy te csinosabb, okosabb és sikeresebb vagy mint ő. Hülyén hangzik, de ez a viselkedés a részéről lehet egyfajta kompenzáció is, ami persze nem menti fel a bunkó viselkedése alól, de ettől legalább "férfinak" érezheti magát.Nekem is volt olyan párom, akinek érettségije sem volt, miközben én akkor szereztem a második diplomámat; ő életében egy könyvet sem olvasott, én szinte egyfolytában stb. Sokáig nem vettem észre hogy nem illünk össze,azt hittem, ezek a különbségek nem jelenthetnek akadályt. A lekezelő stílusának köszönhetően a végén olyan rondának és butának éreztem magam hogy ha valaki más megdicsért, azt cinizmusnak hittem. Megbeszélni nem tudtam vele, mert hiába mondtam el mi a gond, ő bólogatott, majd ugyanott folytatta, ahol abbahagyta. A csúcs az volt, amikor elkezdett inni. Nagyon - nagyon nehéz volt, de véget vetettem a kapcsolatnak, de ehhez kellett valaki ( más) akivel ezeket őszintén meg tudtam beszélni, mert magamtól már nem tudtam volna kijönni belőle, annyira magam alatt voltam. Utólag az a véleményem, hogy vastagon hibásak voltunk mindketten hogy évekig húztuk ezt a dolgot, hiszen sem én, sem ő nem volt már boldog, egyszerűen nem illettünk össze, és majdnem tönkretettük egymást.
2012. ápr. 10. 09:12
 23/23 anonim ***** válasza:
kedves kérdező 1 hónap után van változás?
2012. máj. 17. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!