Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit rontottam el, hogy már...

Mit rontottam el, hogy már nem tisztel a párom?

Figyelt kérdés

Igazából inkább arra volnék kíváncsi, hogy szerintetek miért van az, hogy egy férfi már nem tiszteli a nőt? Jelen esetben a barátnőt.

Mit kell illetve nem kell tennie ahhoz egy nőnek, hogy már ne tiszteljék?

Ne gondoljatok rossz dolgokra. Én nem csaltam meg a páromat, nem is hazudtam neki.

Mégis úgy érzem, hogy nem tisztel, és semmibe nem néz. Igazából ezt nem vallja be, de ezt érzem, hogy nem tisztel.

Születésnapomkor pl utoljára köszönt fel, húsvétkor meg sem locsol, hívtam erre 2-3 órával később hív vissza, állandóan utána kell bemennem az ajtón mert soha nem enged előre, leh*lyézi a véleményemet, olyanokat mond, hogy " mit bánom én hogy mit csinálsz" ez a válasza egy normális kérdésemre. Semmibe nézi a munkámat, a keresetemet, a diplomámat. Kajából nem kínál meg, kocsival megyünk valahova fellengzősködik hogy siess már vagy eredj busszal. (legutóbbi esetben pl egy 5 perces hajfesték vásárlásnál szólt be egy ilyet)

Ha megharagszom rá és nem keresem, akkor hív, hogy menjek át hozzá. Nem tudok kiigazodni rajta.

EGyszer nagyon kedves, és boldog vagyok, máskor amikor rossz passzban van engem is bánt.

Nem tudom hogy mit és hol ronthattam el, hogy ezt kapom.

2012. ápr. 9. 22:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod mi lesz így ?????

Szakítás!!!!

Hagyd ott a p...ba , rázd fel magad , ébresztőőőőő

Itt a tavasz!!!

Olvasd át , amiket eddig írtál., tényleg rosz még hallani is , nem hogy átélni!

9 év alatt , a pasim , még soha , de soha nem pukizott előttem!

Nem mintha szóltam volna érte , de tisztel annyira , hogy......

na meg cikinek is érezné!!!

Kérlek , becsüld magad többre , 100% , hogy találsz magadhoz illőt, hidd el , nem Ő a nagy Ő számodra, 6 év után ennyi sz@rt tudsz róla mondani , mi lesz 15 év múlva?!

És akkor már kapálózhatsz !

Na meg 6 év után , minimum együtt kéne laknotok , gondolom ezt is Ő alakította így !

De ez már csak formaság !

Hagy el , úgy sem szeret, te is tudod , csak áltatod magad !

2012. ápr. 9. 23:21
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Tehát összefoglalva: ápolt, csinos és türelmes csaj létedre azon parázol, hogy miért nem tisztel a dagadt, elhanyagolt, szőrös, büdös bunkó pasid, akire istenként nézel fel. Na, pont ezért. Mert lehet bármekkora büdös bunkó, akkor is felnézel rá. Akkor meg mit tiszteljen benned? Hagyd a fenébe, büdös bunkót találsz bármelyik hajléktalanszállón. Ne engedd, hogy megalázzon még saját magad előtt is.
2012. ápr. 9. 23:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem tisztel téged, te nem kívánod őt...

Miért raboljátok egymás idejét?

2012. ápr. 9. 23:26
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm aranyosak vagytok, hogy így bátorítotok, de én meg béna vagyok ilyen szempontból hogy továbblépjek. Lehet hogy kell még egy kis idő, mert igazából már régóta tudom hogy nem jó ez így.

Nekem soha nem volt senkim, és a mostanira pedig fél évet vártam, mert nem mertem megszólítani. Az első 2.5 év csodálatos volt vele, de az utóbbi időben, kb a 3. évtől ő ilyen.

2012. ápr. 9. 23:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dobd ki.Ez tök undorító,már bocsi.Ha ennyire nem ad magára,én már nagyon megundorodtam volna tőle.Ez tényleg nem tisztel.
2012. ápr. 9. 23:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehogy addig várj , amíg lemaradsz a jóról, jobbról !
2012. ápr. 9. 23:45
 17/23 anonim válasza:
100%
Én 23 évig alkalmazkodtam, kár volt,azt a férfit hagyni kell magára aki nem tudja tisztelni a nőt. Neked még most nem késő, én a gyerekek felnőtté válásáig vártam.
2012. ápr. 9. 23:47
 18/23 anonim ***** válasza:
93%

A pukit leszámítva egyetértek. (Az egy természetes dolog, egy jó párkapcsolat egy idő után megérik arra, hogy lehessen egymás előtt. Milyen lenne már évekig, vagy egy életen át folyton visszatartani?)

Szóval a leírtak alapján úgy érzem, őt már inkább a megszokás tartja melletted. És talán azért nem tisztel, mert akárhogy is próbálsz viselkedni, ismer téged annyira, hogy úgysem hagyod el. Szóval megrendíthetetlen biztonságban érzi magát. Erre utal az, hogy hiába vagy vele kemény, ő akkor is ugyanolyan flegma, és az is, hogy nem ad magára, fel sem merül benne, hogy büdösen, szőrösen, nagy hassal kevésbé tetszik, talán azt gondolja, 6 év után ez már irreleváns kérdés. Pedig sosem az.

Az is elgondolkodtató, hogy nem kívánod. Ami talán még normális is soksok idő után, de ebben a kontextusban nem az.

Az, hogy "te úgyis béna vagy" elég soványka indok arra, hogy még sok évig, vagy akár örökre senyvedj ebben a kapcsolatban, lemaradva olyan dolgokról, amik esetleg megtörténhetnének, pl. egy jó kapcsolat.

2012. ápr. 10. 00:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Egy normális kapcsolatban nem kellene olyan 'trükkökhöz' folyamodni, mint a másik megalázása, ronda beszéd, közömbösség. Egyszerűen keresni kell valaki jobbat. Csak azt cs.szegetik, aki hagyja magát. És csak az lehet boldog, aki normális kapcsolatban él, nem nyúzzák egymást. Senki nem a kutyája/szolgája a másiknak. Ha a párod idáig fajult, ilyen az alaptermészete, erről nem tehetsz. Arról tehetsz, hogy még vele vagy. Semmi nem köt össze titeket.
2012. ápr. 10. 07:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Nekem nagyon gyerekesnek tűnik a hozzáállásod. Ha szoliznál gondolod jobban szeretne? Vagy jobban bánna veled? Egy ilyen pasi nem is érdemel meg téged, kár teperni utána.
2012. ápr. 10. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!