Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tegyek, válás lesz a vége?

Mi tegyek, válás lesz a vége?

Figyelt kérdés
Utálom az anyósomat! Mikor találkozunk, mindig beszól, pofákat vág rám. Ott tartok, hogy nem megyek hozzájuk, de ez szerintem hosszútávon nem egy tartható helyzet. Kérem a férjemet beszéljük meg négyen, ő nem hajlandó, mert szerinte én legyek belátóbb. Csak tartok attól, így válni fogunk. :((
2012. ápr. 9. 08:15
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Az a baja, hogy ő mindenki főnöke, és nekem nem az - nem engedem. Ő elképzelt egy életet a fiának, én pedig nem azt akarom élni.
2012. ápr. 9. 08:34
 12/26 A kérdező kommentje:
A férjem viselkedése fáj a legjobban. Minden sokkal könnyebb lenne, ha néha mellettem állna. Szerintem az anyóson sem húznám fel magam ennyire.
2012. ápr. 9. 08:35
 13/26 anonim válasza:

Igen, tényleg rossz lehet, hogy nem támogat Téged. :(

Szerintem is az lehet a megoldás, hogy a kezedbe veszed a dolgot és Te egyedül leülsz beszélgetni az anyósoddal.

Amúgy a férjeddel beszélgettél arról, hogy miért nem támogat, mondtad, hogy ez Neked rosszul esik?

2012. ápr. 9. 08:38
 14/26 A kérdező kommentje:
Persze, többször is mondtam a férjemnek, de olyan, minta félne az anyjától, teljesen lemerevedik, ha szóba kerül, hogy átmegyek hozzá. Nem értem. :(
2012. ápr. 9. 08:42
 15/26 anonim ***** válasza:
A férjed nem látja, hogy így viselkedik veled az anyósod és hogy ez neked rosszul esik? Az anyós miatt nem válnék, de itt inkább arról van szó, hogy a férjed nem hajlandó megbeszélni a közös problémákat, pedig ez lenne egy kapcsolat alapja, enélkül semmi nem működik.
2012. ápr. 9. 08:43
 16/26 A kérdező kommentje:
De állítólag látja, csak nem tesz semmit. És ez nekem fáj. Ne értsetek félre kérlek, de, az is bánt, hogy én vagyok a 2., az anyja után! Mindig én nyugodjak meg, mert az anyja már öreg, meg nem akar vele összeveszni. Nem akarja megérteni, hogy csak beszélgetnénk vele.
2012. ápr. 9. 08:47
 17/26 A kérdező kommentje:
Az anyjával nem akar összeveszni, de köztünk maradhat a feszültség.....
2012. ápr. 9. 08:48
 18/26 anonim ***** válasza:

A sógornőm sem jár az anyósához, pedig nincsenek haragban, egyszerűen csak nem szoktak összejárni. Persze ünnepkor találkoznak, de ez nem túl gyakran van egy évben. Ne menjél te sem, vezesd be ezt a szokást.

A férjed meg nem tud dönteni, mindkettőtöket szeret. Szerintem ne szekáld ezzel, házasság előtt kellett volna okosnak lenni. Kerüld el anyóst és kész. Igenis tartható helyzet. Apámmal kb. évente 4-szer találkozom. A veszekedések elkerülése végett. Így jó mindenkinek, nincs harag.

2012. ápr. 9. 08:56
 19/26 A kérdező kommentje:
Igazad van 18-as! Nem tud dönteni - elég baj, hisz hozzámtartozik. Szeretheti az anyját, de ne engem nyomjon le állandóan. Az anyja alattomos, és nagyon ügyes. Nem őszinte. Utálom! De! ha a férjem beszélt volna vele, nem jutottunk volna el ide. :((
2012. ápr. 9. 08:59
 20/26 anonim ***** válasza:
Szia,én is azt választanám,hogy kettesben beszélnék anyósommal férjem tudta nélkül,nem veszekedve,gondosan ügyelve arra,hogy fel ne emeljem a hangomat,semmibe bele nem kötve,barátságosan,valami olyan szöveggel,hogy nem jó ez senkinek,jobb a békesség,mondja meg,ha megbántottam valamivel és ezután beszéljünk meg mindent szemtől-szemben.Ha ez sem működik,akkor te mindent megtettél.Talán így jobb lesz a helyzet,a másik meg,hogy baromi szar ám a férjednek is,mert ő mindkettőtöket szeret,gondold el,az is milyen már neki,hogy menni kell neki a te szüleidhez,te meg nem mész az ővéihez.Értem,hogy haragszol anyósodra,de neki ez külön szar helyzet,akkor is,ha a te szüleid szeretik őt,hiszen ilyenkor arra gondol,hogy most mind megyünk anyóshoz,de az én anyámhoz csak én megyek.
2012. ápr. 9. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!