Volt már, hogy elsírtátok magatokat egy veszekedés során, mert a párotok annyira megbántott?
Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban előfordul, hogy a veszekedés sírásba torkollik. Ha elborul a párom agya, olyan stílusban beszél velem (persze később megbánja), hogy egyszerűen elsírom magam. (Előző kapcsolataimban nem történt ilyen).
Ma is összekaptunk, jó fél órát sírtam miatta.
2012. ápr. 8. 15:53
21/23 anonim válasza:
Nekem van jobb sztorim is ennél.Hogy miért irom meg?Hogy tanuljatok a hibámból...31hetes terhes vagyok.első babám lesz ha meglesz...ma volt egy óriási balhénk igen pici csekkelysegbol.En visszakerdeztem nem tetszett es mar repult is a tanyer kaja(vacsiztunk) a falra felig eltalalta a fejem de ez nem volt eleg kaptam egy termetes pofont is mellé ugy hogy osszecsusztam de nem verzek nincs semmi baj azt hiszem picit gorcsolget a pocim de talan elmulik... Nah ez az en parom...idegbeteg es ha elkattan az agya akkor ilyen...régen is bantott de gondoltam megvaltozik...mioota terhes vagyok most bantott eloszor...nah mindegy hagyjuk is csak azt remelem ti nem vagytok/lesztek ilyen szituban soha!!Minden jot nektek!
23/23 anonim válasza:
Mi nem sokat veszekszunk..de ha van egy kis nezetelteresunk..mindig sirva fakadok..nagyon erzekeny vagyok .mar attol is ha felemeli a hangjat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!