Volt már, hogy elsírtátok magatokat egy veszekedés során, mert a párotok annyira megbántott?
Egyre gyakrabban előfordul, hogy a veszekedés sírásba torkollik. Ha elborul a párom agya, olyan stílusban beszél velem (persze később megbánja), hogy egyszerűen elsírom magam. (Előző kapcsolataimban nem történt ilyen).
Ma is összekaptunk, jó fél órát sírtam miatta.
Közösen vettük ki az albérletet de minden az ő nevén van.
Tudom, hogy hibás vagyok én is. Az exekkel is veszekedtem, de nem sírtam soha. Akkor úgy érzem, ő az oka annak hogy állandóan sírok.
Velem egyszer olyan tortent, hogy elsirtam magam, mert en mondtam neki olyant, amit nem kellett volna a veszekedes heveben. Egyebkent nem kell hu de durvara gondolni, angolul beszelunk, mert kulfoldi, azt mondtam neki, hogy shut the f.ck up and get the hell out of the room. Azaz fogd be, es huzz el a szobabol. Annyira megbantam, mi sose beszelunk igy egymassal, es attol, mert duhos voltam, nem szabadott volna atlepnem a hatart. Tudod, az ember tiszteli a parjat, es akit tisztelunk, azzal nem beszelunk igy.
A masik dolog, amit sosem ertettem, ha egy pasi azt mondja a csajanak, hogy lehet szedni a satorfadat, ha valami nem tetszik, akkor az a no miert van meg mindig a pasival? Konyorgom, legyen tartasod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!