Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Húsvétkor és egyáltalán...

Húsvétkor és egyáltalán hogyan engedheti meg magának, hogy mindenkivel és mindenki előtt így viselkedjen?

Figyelt kérdés
Ma a szüleimhez voltunk hivatalosak ebédre. Máskor általában ők hozzák az ebédet vagy én a páromnak,mivel van egy 8 és fél hónapos kisgyermekünk. Egyszerűen elképesztő,hogy átmegyünk ebédelni és egyetlen szó nélkül/üdvözlés, kellemes ünnepet kívánás/ leül és csak dúl-fúl,amiért néhány perccel később indultunk otthonról. Mert mint a katonáknál mindent percnyi pontossággal csinálhat a kisgyerek is. Ha tetszik neki,ha nem akkor is aludni kell,enni kell.Bezzeg éjszaka,amikor felébred a csillagos eget is leimádkozza,hogy őt miért veri az isten,hogy soha nem fogja már kipihenni már magát.De hiszen mindenki csak az ő kedvébe jár. De most ez nagyon DURVA volt. Terülj asztalkám várja és ő adta a formáját,mint a pokróc úgy viselkedett,ráadásul délután az ő rokonához vagyok hivatalosak, azt gondolom ezek után oda se kell elmenni.Vagy a szüleim nem érdemlik meg a tiszteletet, végül is minden segítséget tőlük kapunk.Csak az a baj,hogy neki ez természetes.Ezek után nem valószínű,hogy lesz délutáni látogatás bármerre is. Mi a véleményetek erről a történetről?

2012. ápr. 8. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Legközelebb írj kicsit összeszedettebben és értelmesebben, mert nagyon nehéz olvasni, csapongsz az időben, az alany sem egyértelmű mindig...

2. A feleséged paraszt, szerintem beszélgess el vele nagyon komolyan arról, hogy ezt a viselkedést - főleg a szüleidnél - nem tűröd el. Mondd meg, hogy téged nem így neveltek, a szüleid sem tudják ezt mire vélni, és lesz kedves ő is összeszedni magát.

2012. ápr. 8. 14:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy az idegességtől nem úgy fogalmaztam,ahogy kellene,de a feleségemről van szó. A mi családunkban nagyon tisztelik egymást a szülők! Bocsi,ha nem voltam egyértelmű!!!
2012. ápr. 8. 14:57
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Teljes mértékben megértelek, nekem a mostohám uilyen. Ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, v nem tud mindenről azonnal, besértődik.

Úgy kezel, mint egy dedóst, 23 éves létemre mindig mindent be kell jelentenem, lehetőleg rögtön.

Emellett mániás, mindenhol tökéletes rendnek kell lennie, enni akkor kell, mikor ő mondja, stb... jön is fel. :(

Ja, és apa már egy csomószor elbeszélgetett vele, de ő kiforgatta a szavait, bevágta a durcát,... szánalom a köbön, én már rég elhagytam volna apa helyében.

Szerintem ülj le, beszélgess el vele, ha nem változtat sürgősen, akkor elfelejthet. Mellesleg én minim. leb@sznám, ha a szüleimmel így viselkedne.

2012. ápr. 8. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

El kell vele beszélgetni.

Én nem tűrném sokáig, hogy valaki ilyen legyen hosszú távon. (rövid távon igen, hisz mindenkinek lehetnek gondjai)

2012. ápr. 8. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok házasok? Amikor elvetted még normális volt?

Ez elég összetett dolog, nyilván a történeted alapján én is azt gondolom, hogy nem normális a feleséged, és hogy nincs az az indok, ami miatt megengedhetné ezt magának.

De nem lehet hogy valami komolyabb dologról van szó? Szülés utáni depresszió, amiből aztán nem tudott kilábalni? Kap elég figyelmet, szeretetet? Lehet csak türelemre van szükség. Ha viszont úgy látod kilátástalan a helyzet, akkor tényleg ülj le vele, és beszéljetek róla komolyan.

2012. ápr. 8. 18:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Négy éve lesz.Lehet,hogy visszaél azzal,hogy tudja mennyire nagyon szeretem őt is és a kicsit is.Azt gondolja,hogy akkor mindent meg lehet engedni magának, ha tudja mennyire szeretem.Bárcsak ő mutatná úgy ki a szeretetét!
2012. ápr. 8. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!