Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anyám és nagymamám...

Mit tegyek? Anyám és nagymamám állandóan az öltözködésemmel piszkálnak!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, imádom a rock zenét, és így is öltözöm(Sötét színű póló, farmer, sportcipő). Anyám és nagymamám állandóan azzal piszkálnak hogy miért nem öltözködök színesebben az xy lányán pl milyen aranyos masnis fölsőt láttak stb...Nagymamámtól kaptam egy "cukcsí" virágos pólót...Már nagyon elegem van. Minden nap ez megy. Mit csináljak? Már mondtam nekik hogy zavar, de veszekedés lett a vége.
2012. ápr. 7. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%

Most, szombat hajnalban a kórházi ágyon hunyt el az Édesanyám.

Én azt javaslom Neked, ha Anyukád újra piszkál az öltözködésed vagy bármi más miatt lépj közel hozzá, puszilgasd meg és szoritsd magadhoz, úgy mint még soha életedben.

2012. ápr. 9. 01:13
 12/15 A kérdező kommentje:
red4me Részvétem! Nagyon sajnálom :(
2012. ápr. 9. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves 11es. Őszinte részvétem.

De mégis lepontozlak. Sajnálom, hogy meghalt az anyukád, de ettől még a kérdező helyzete nem oldódik meg.

2012. ápr. 10. 09:57
 14/15 anonim ***** válasza:
55%

Nem ez a válasz a kérdésre, világos, ha nagyon sarkalatosan nézed. Ha kivülállóként, egy egész életet végigkisérve nézed akkor talán mégis ez.

Gondolkoztam hogy helye van e egyáltalán egy bakfis lány kérdésénél ennek a válasznak, végül úgy döntöttem beirom.

Mentségemre legyen mondva hogy egyrészt ki akartam magamból irni a bánatom, másrészt minden ilyen kérdés az én szemszögemből nézve nem hogy gondnak tünik, hanem kifejezetten egy irigylésre méltó helyzetnek.

Harmadrészt pedig talán mégis csak ez a válasz, ez az ún. piszkálódás a szülő bizonytalanságából ered, furcsa lehet ezt egy tini lánynak hallani akinek a szülök jelentik a stabilitást a világban, hogy az ő szülei sem minden esetben biztosak mindenben.

Ez a bizonytalanság visszatérő és a következő kérdések merülnek fel ilyenkor a szülőben: jó ember lesz? szeretni fog később is? számíthatok majd rá?

Továbbra is azt javaslom neki, ha előkerül az öltözködés téma, ölelje és szeretgesse meg őket, igy irtsa ki belőlük a félelmet. Biztos lehet benne hogy már nem is lesz olyan nagy gond ha fekete farmert vagy tornacipőt húz fel, sokkal megértőbbek lesznek ha valamiféle visszajelzést kapnak arról hogy igen, jól csinálnak mindent és te igenis egy értékes ember leszel.

Mert bármilyen furcsa is, a szülők is elbizonytalanodnak néha.

2012. ápr. 10. 17:56
 15/15 Stewie Griffin2 válasza:
Én is így öltözöm és büszke vagyok rá hogy NEM vagyok egy divatb....zi idióta aki birka módjára beáll a sorba és teszi azt amit a hazug média terjeszt pl:.rap zene (az analfahímek zenéje)
2013. márc. 11. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!