Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megtartjátok a húsvétot?...

Ti megtartjátok a húsvétot? Összegyűlik a család, van evés-ivás?

Figyelt kérdés
Az ismerőseink körébe már egyáltalán nem tartják, ez a hosszúhétvége mindenkinek csak pihenésből áll, másoknál esetleg tavaszi nagytakarításból. Mi a pihenést választottuk. Amúgy is mindig utáltam ezt az ünnepet, így ezért nem csődítem ide az egész famíliát. Tojás sincs, sonka sincs. Ez az egyik munkatársamnak szinte hihetetlen volt. Valóban ennyire "divat" még a húsvét, hogy rácsodálkoznak, ha valaki elmegy mellette?
2012. ápr. 7. 13:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Most kivételesen volt ilyen családi összejövetel, és nagyon élveztem, mert kuriózum (csak karácsonykor szoktunk jönni), főleg, hogy mostanában már jobban feloldódva érzem magam a társaságban, meg merek szólalni... régebben inkább tűnt ilyen bájvigyorgásnak az egész, csak a suliról kérdeztek, olyan témákról beszélgettek, amikhez én nem tudtam hozzászólni gyerekként... most meg olyan jó így :). Csak beszélgettünk meg poénkodtunk meg volt rendes húsvéti menü (plusz süti :D).

De ez nem rendszeres nálunk... azért örültem neki. Kiscsaládilag egyébként azért húsvétozunk (misére mondjuk nem megyünk, mert nem vagyunk hívők)... van sonka, tojás, (barka mondjuk idén nincs, nem volt időnk venni), kisebb ajándékozás meg csokinyúúúúl... meg locsolkodás hétfőn (azt mondjuk nem szeretem... a vödör vizes-szódás verzió sztem poén lenne, de a 20 ft-os kölnis megoldástól a hideg ráz... szerencsére kb. csak apa meg öcsi locsol a mi parfümjeinkkel, így legalább nem fogok bűzölögni egész nap :D)

2012. ápr. 8. 03:30
 22/22 anonim válasza:

fuhh hát nállunk mindent az utolsó pillanatra hagytak

nem nagyon tkaritottunk ki xD és most keltem

remélem nem jön senki (yn) megmondtam szüleimnek h ne engedjünk be senkit mer ugye "nem vagyunk itthon"

nem igazán szeretem ezt az ünnepet

2012. ápr. 9. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!