Facebook! Párkapcsolati státusz? ( 22 év feletti korosztály)
Párom állandóan facebookon lóg. (Már idegesítő mértékban) Mindent kiír, zenéket posztol, olyan képeket tölt fel, amik tetszenek neki. Nézegelődik, chatel. Szerencsére nem flörtöl/csajozik. (Legalább is remélem) Nem kommentelget/lájkolgat nők képeit.
2 éve vagyunk együtt, de 2 év alatt nem rakta ki, hogy kapcsolatban van.
Amikor rákérdezek, hogy miért annyit válaszol hogy nem a facebookra tartozik a magánélete és aki fontos számára, az úgy is tudja, hogy egy pár vagyunk.
Ezt egyébként én is így gondolom. Én alig használom a facebookot, nálam sincs kint hogy kapcsolatban. (Pont azért mert nem akarom hogy minden ismerősöm naprakész legyen az életem eseményeiből)
Nah de párom több időt tölt a facebook elött, mint velem és ő se rakja ki? ÉS azt mondja nem ott élni a magánéletét, szerintem meg pont hogy ott éli az egész életét.
Mit gondoltok?
Szerintem amíg Te nem teszed ki, addig nem is várható el. Ettől függetlenül, engem is bántana a dolog. Az én párom azon is felháborodott, hogy miért nem lett X-né, mondtam, hogy fogalmam sincs hogy kell átállítani (nem izgatott a dolog és tényleg nem láttam miként kell.) De a kérésére változtattam természetesen, ha neki ez olyan fontos. Az én férjem bizony néha kommentelget nőkre, de annyira nem izgat a dolog. Néha kiakadtam, de már ritkán nézem, hogy egyáltalán mit csinál. Persze ő meg fórumfüggő, az meg más téma.
Szóval örülj, amíg nők képeit nem teszi ki és tényleg nem ezen múlnak a nagy dolgok. Ismerek nagyon helyes feleséget, akinek a férje egy képet sem tesz ki a nejéről meg arról se, hogy van felesége. De egy nagyon jó férj, aki áldozatos és imádja a párját. Szóval nem ezen múlik a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!