Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebook! Párkapcsolati...

Facebook! Párkapcsolati státusz? ( 22 év feletti korosztály)

Figyelt kérdés

Párom állandóan facebookon lóg. (Már idegesítő mértékban) Mindent kiír, zenéket posztol, olyan képeket tölt fel, amik tetszenek neki. Nézegelődik, chatel. Szerencsére nem flörtöl/csajozik. (Legalább is remélem) Nem kommentelget/lájkolgat nők képeit.

2 éve vagyunk együtt, de 2 év alatt nem rakta ki, hogy kapcsolatban van.

Amikor rákérdezek, hogy miért annyit válaszol hogy nem a facebookra tartozik a magánélete és aki fontos számára, az úgy is tudja, hogy egy pár vagyunk.

Ezt egyébként én is így gondolom. Én alig használom a facebookot, nálam sincs kint hogy kapcsolatban. (Pont azért mert nem akarom hogy minden ismerősöm naprakész legyen az életem eseményeiből)

Nah de párom több időt tölt a facebook elött, mint velem és ő se rakja ki? ÉS azt mondja nem ott élni a magánéletét, szerintem meg pont hogy ott éli az egész életét.

Mit gondoltok?

2012. ápr. 6. 16:55
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Érdekes kérdés volt egy állásinterjún, hogy "láttam kapcsolatban van..szeretnének a közeljövőben gyereket?..."igen eza kérdés akár facebook nélkül is érkezhet, de engem zavar..semmi nincsen kinn sem státusz sem képek..munkahelyfüggő, és beosztásfüggő.de szerintem továbbra sem tiszteletlenség..ez is egy vélemény
2012. ápr. 9. 22:02
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem amíg Te nem teszed ki, addig nem is várható el. Ettől függetlenül, engem is bántana a dolog. Az én párom azon is felháborodott, hogy miért nem lett X-né, mondtam, hogy fogalmam sincs hogy kell átállítani (nem izgatott a dolog és tényleg nem láttam miként kell.) De a kérésére változtattam természetesen, ha neki ez olyan fontos. Az én férjem bizony néha kommentelget nőkre, de annyira nem izgat a dolog. Néha kiakadtam, de már ritkán nézem, hogy egyáltalán mit csinál. Persze ő meg fórumfüggő, az meg más téma.

Szóval örülj, amíg nők képeit nem teszi ki és tényleg nem ezen múlnak a nagy dolgok. Ismerek nagyon helyes feleséget, akinek a férje egy képet sem tesz ki a nejéről meg arról se, hogy van felesége. De egy nagyon jó férj, aki áldozatos és imádja a párját. Szóval nem ezen múlik a dolog!

2012. ápr. 12. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!