Facebook! Párkapcsolati státusz? ( 22 év feletti korosztály)
Párom állandóan facebookon lóg. (Már idegesítő mértékban) Mindent kiír, zenéket posztol, olyan képeket tölt fel, amik tetszenek neki. Nézegelődik, chatel. Szerencsére nem flörtöl/csajozik. (Legalább is remélem) Nem kommentelget/lájkolgat nők képeit.
2 éve vagyunk együtt, de 2 év alatt nem rakta ki, hogy kapcsolatban van.
Amikor rákérdezek, hogy miért annyit válaszol hogy nem a facebookra tartozik a magánélete és aki fontos számára, az úgy is tudja, hogy egy pár vagyunk.
Ezt egyébként én is így gondolom. Én alig használom a facebookot, nálam sincs kint hogy kapcsolatban. (Pont azért mert nem akarom hogy minden ismerősöm naprakész legyen az életem eseményeiből)
Nah de párom több időt tölt a facebook elött, mint velem és ő se rakja ki? ÉS azt mondja nem ott élni a magánéletét, szerintem meg pont hogy ott éli az egész életét.
Mit gondoltok?
Nem hiszem el, hogy felnőtt emberek egy facebook státusz miatt kiakadnak.
Veled van vagy nincs? Gyanítod, hogy megcsal? Melletted ébred fel, neked mondja, hogy szeret?
Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy a társadalmat ilyen felnőttek teszik ki.
23 vagyok, nekem pár hónapig még ismerősöm sem volt a barátom, a kapcsolati státuszt még azt sem tudom, hol kéne átállítani, de nem is akarom, mert igazából nem érdekel. A barátomnál sincs kint a kapcsolatban, az sem zavar, alig foglalkozik a facebook-kal.
DE ha napi több órát töltene ott, engem igenis zavarna, hogy nem írja ki. Szerintem neked van igazad.
Párod az facebook függő ez már ezer százalék. Azt mondja nem ott éli az életét, de mégis? Azért mert ne, hogy már neked legyen igazad.
Vőlegényemmel mind ketten fent vagyunk az oldalon, nála és nálam is kivan téve, hogy XY menyasszonya, vőlegénye és az évfordulónk időpontja. Ezek elenére az ismerőseink nem tudják, hogy napi színten mi történik velünk, mert nem írjuk ki az élet eseményeinket.
23 vagyok a párom 30. Én vagyok a nő, és szerintem ha valaki már felregisztrál egy ilyen oldalra akkor tegye ki, ha kapcsolatban van. Ha bizonyos idő után sem teszik ki, nekem az tiszteletlenség. Ez van, ilyen digitális világban élünk, ahol ez a központ.
Szerintem gáz, ha valaki nem teszi ki, ez a véleményem.
A szövegre meg, hogy "nem foglalkozom ilyennel" vagy "nem ezen múlik" meg azt gondolom, hogy akkor ne regisztráljon ilyen oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!