Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg anyámmal,...

Hogy értessem meg anyámmal, hogy csak azért mert használt ruhát adok a gyerekeimre, attól még csinosak?

Figyelt kérdés

2 ovis gyerekünk van.

Szépen, csinosan járatom őket. Mindig dicsérik őket, hogy csinosak.

A ruháikat cipőiket a teszveszen, turiban, babaruhabörzén szerzem be.

Anyám folyton azzal jön, hogy ő vesz nekik rendes szandit, új ruhákat, hogy legyen rendes cuccuk.

Én viszont sajnálok több ezret kiadni egyetlen pólóért, csak mert új, ráadásul még nem is márkás, hanem kínai:(. Szebbeket veszek turiba...

Sok veszekedésünk van emiatt, mert nem érti meg, hogy amit én veszek, nemcsak olcsó, de jó is.

Szerinted?

2012. ápr. 5. 22:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mi is teszveszes, turis cuccokban járatjuk a gyermekeink, gyönyörű, tiszta, foltmentes, teljesen újszerű cuccokat lehet kifogni. Pl. Nemrég vettünk Adidas melegítőt (alsó-felső), Adidas hótaposóval a kölyöknek, együtt 5000 Ft-ért.
2012. okt. 8. 11:40
 22/28 anonim ***** válasza:
81%

Nekem bölcsis fiam van, bátran járatom Őt turkálós vagy vaterán/teszveszen lőtt darabokba. Csudajókat lehet kifogni. Amikor megszületett, egy darab használt gönce nem volt neki, mindent megvettünk újonnan, de ahogy realizáltam milyen ütemben nő, rájöttem, hogy ez így nem fog menni:) Bölcsi kezdés előtt vettem a vaterán egy akkora ruhacsomagot 6e ft-ért, hogy a kocsim csomagtartóját alig bírtam lecsukni:) Idén tavasztől télig voltak benne darabok, úgyhogy mostanában nem volt gondunk a ruhavásárlásra:)

Ellenben van a fiamnak egy bölcsis társa, akit csak márkás, drága ruhában járatnak a szülei bölcsibe. Adidas, nike, crocs. És a gyerek nem mehet a homokozóba a többiekkel, nehogy koszos legyen a ruhája!!! A gyerkőc meg végigbőgte a délelőttöket, így szóltam a dadusnak, hogy nyugodtan adjon rá a fiam ruhájából délelőtt, letojom hogy többet kell mosnom, de szegény kisfiú ne sírjon már az idióta szülei miatt....Egyszer buktunk le, mert véletlenül a fiam ruhájában adta haza a kissrácot, de kimagyarázta, hogy leette a ruháját és nem volt másik amit ráadhatott volna:)

2012. okt. 8. 12:39
 23/28 anonim ***** válasza:

Marha jó dolgokat lehet kifogni,egyediek,van ami teljesen új még a cimke is rajta van.Nagyon ritka az,hogy tényleg elhasználódott,rongyos ruhát találok,legalábbis azokban a turikban ahová én járok.

Egyedül a cipőre vagyok kényes,azt én se vennék használtat,egyrészt mindenkinek más a lábboltozata,másrészt a lábgomba az egyik rémálmom,tudom ki lehet mosni,de én valahogy nem szívesen venném fel .

Minek szól bele anyád? mondd azt,hogy boltból van aztán szevasz.

2012. okt. 8. 12:41
 24/28 anonim ***** válasza:

"Mindig dicsérik őket, hogy csinosak."

Egyáltalán miért kell csinosnak lennie egy ovisnak? A ruha legyen kényelmes, megfelelő méretű és anyagú és tiszta.

Megőrülök azoktól a gyerekektől, akik egész nap öltözködnek, meg fésülik a hajukat. (Van egy-két ilyen kislány az ovinkban).

Hála az égnek fiam van, akinek teljesen mindegy mit húz fel. Csak az a lényeg, hogy ne birizgálja a nyakát a címke...

2012. okt. 8. 13:36
 25/28 iluci26 válasza:
Nekem nincs gyerekem de van két keresztgyerekem és az anyjuk mindig turiból öltözteti őket és tök jó dolgokat vesz a multkor pl: téli márkás dzsekit vett a kisfiúnak nike volt és cimke is rajta volt .zsír új dolgokat is szokot turiba venni nekik és megnem mondaná senki ,hogy honnan van.én is szoktam turiba vásárolni és nagyon jókat. Olcsóbb és jobb az anyaga mint a kinainak.
2012. okt. 8. 14:39
 26/28 anonim ***** válasza:

> Egyáltalán miért kell csinosnak lennie egy ovisnak? A ruha legyen kényelmes, megfelelő méretű és anyagú és tiszta.

Ahhan, ez jó :D Szerinted a kettő nem járhat együtt?

A mi lányaink tiszták és nagyon csinosak, és kényelmes cuccokban járnak.

2012. okt. 8. 14:42
 27/28 anonim ***** válasza:

"Anya, hálás vagyok, hogy ennyit törődsz a gyerekekkel, de kérlek, a saját pénzügyeinket bízd ránk."

Többen említették a fentiek közül, hogy cipőből nem érdemes használtat venni, a lábuknak, gerincüknek nagyon sokat számít, mi van rajtuk. Nem kell a méregdrága Nike, de érdemes újat venni, és rákérdezni az eladónál, hogy ortopédiailag milyen. Utolsó darabokra is jó vadászni, Elefantenből például tök jókat ki lehet fogni akciósan.

2012. okt. 8. 15:08
 28/28 anonim ***** válasza:
Ne várd el tőle, hogy megértsen. Úgysem fog, mert másképp látja. Ne akard megértetni, mert úgysem fogja. Miest ezeket megtudod tenni, nem fogtok veszekedni. Egyszerűen ez olyasmi, mint hogy te szereted a spenótot, ő pedig nem, és ráakarnád beszélni, hogy szeresse. Vagy te nem szereted ő meg igen és rádakarja beszélni, hogy szeresd. Ez nem ilyen egyszerű. Egyszerűbb, ha te elfogadod hogy ő ezt másképp látja, és tedd félre amit mondd ezzel kapcsolatban, vagy szólj rá, hogy ne beszéljetek a gyerekruhákról többet. Vagy hazudj, de inkább ne, hogy kezdessz átszokni a "rendes" ruhákra.
2012. okt. 8. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!