Most kinek van igaza, már egyre idegesítőbb ez a helyzet? Bővebben lent.
Neked a mamád kesereg, nekünk meg te.
Holott a férjed az igazi áldozat.
2 munkahely, ráadásul az anyóssal együtt, plusz annak az anyjával... Kiváncsi vagyok meddig marad veletek. Már bocs.
És szerintetek az miért jó megoldás,hogy a 8 hónapos gyerekét a nagyira hagyva elmegy dolgozni?Ezt a 3 évet senki nem hozza vissza,amikor elkezd járni,amikor kimondja az első szót,amikor először mosolyog...stb.
Itt nem a kérdezővel van "gond",azt írja,hogy rosszul esik neki,hogy a nagymamája úgy érzi,hogy ő (a nagymama)rajtuk "élősködik",pedig nem így van,mert az ő (nagymama)házában élnek.(és ők(kérdezőék)ezt azzal akarják meghálálni,hogy amiben tudnak segítenek)
Kérdezőnek:Szerintem magyarázd el neki,hogy ti akkor érzitek rosszul magatokat,ha nem engedi,hogy ti segítsetek neki,amiben tudtok:)
Természetes, hogy mamád így érez. Hiszen annak idején ő volt az ,aki anyukádat felnevelte, gondoskodott róla. És most róla gondoskodnak. Kiszolgáltatottnak érzi magát. Nehéz elfogadni az embernek, hogy másokra van utalva.
Szerintem mond neki azt, hogy ez így kiegyenlítődik. Hiszen nektek nem kell házra költenetek, viszont cserébe segítitek őket. Manapság nem könnyű menet egy lakásvásárlás. Ha egy kicsit is érezteted vele, hogy még mindig hasznos, akkor talán megnyugszik a lelke. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!