Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés és hogyan küzdhet...

Milyen érzés és hogyan küzdhető le az az érzés amikor elvesztetted azt amiben, akiben hittél az életed sőtt minden vágyad volt, részed?

Figyelt kérdés

Értem itt olyan dolgokra, s történetekre. Amikor valami , valakik akik éltetned és neki ill nekik élsz , vagy annak élsz , mert alapja létednek.

Például, elvesztetted a családod akikért mindent megtettél, a nő , nő volt, a gyermek szintén mint gyermek, te meg jó férj. Vagy azt ami alapja a családalapításnak, úgy értem rá építhető egy család biztonsága. S a gond ebben az, hogy amig te annak amiben hiszel, az más szemében nem az ami a tiedben.

2012. ápr. 5. 18:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Már elnézést a visszakérdezésért, de mi történt veled kedves kérdező, hogy ezt a kérdést feltetted? Esetleg még nagyon fiatal vagy és félsz a csalódásoktól, szenvedéstől? Ha ez a helyzet akkor megnyugtatlak, előbb vagy utóbb neked is kifog jutni a rosszból, kisebb-nagyobb formában. Összeveszés, viszonzatlan szerelem...stb. Sajnos ez az élet velejárója. De ne legyem igazam és kívánom legyél mentes az ilyen rossz élményektől, helyzetektől. :)

Amúgy a 2. voltam. 21/F

2012. ápr. 5. 21:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Már kijutott belőle. Sőtt.
2012. ápr. 5. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!