Milyen érzés és hogyan küzdhető le az az érzés amikor elvesztetted azt amiben, akiben hittél az életed sőtt minden vágyad volt, részed?
Értem itt olyan dolgokra, s történetekre. Amikor valami , valakik akik éltetned és neki ill nekik élsz , vagy annak élsz , mert alapja létednek.
Például, elvesztetted a családod akikért mindent megtettél, a nő , nő volt, a gyermek szintén mint gyermek, te meg jó férj. Vagy azt ami alapja a családalapításnak, úgy értem rá építhető egy család biztonsága. S a gond ebben az, hogy amig te annak amiben hiszel, az más szemében nem az ami a tiedben.
Már elnézést a visszakérdezésért, de mi történt veled kedves kérdező, hogy ezt a kérdést feltetted? Esetleg még nagyon fiatal vagy és félsz a csalódásoktól, szenvedéstől? Ha ez a helyzet akkor megnyugtatlak, előbb vagy utóbb neked is kifog jutni a rosszból, kisebb-nagyobb formában. Összeveszés, viszonzatlan szerelem...stb. Sajnos ez az élet velejárója. De ne legyem igazam és kívánom legyél mentes az ilyen rossz élményektől, helyzetektől. :)
Amúgy a 2. voltam. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!