Normalis hogyva hugom ilyen? Lehet hogy leszbikus?
Figyelt kérdés
Tavaly tavasz óta ismer egy lányt,egy suliba járnak. 18 éves lesz júniusban, először tavaly nyáron volt barátja,aztan 2-3 hetente váltogatta a barátait de úgy hogy amikor épp nem volt senkije a barátnője pár napon át itt aludt nálunk. Kb. Volt nyár óta 7-8 barátja,közülük egyet hozott haza bemutatni de ő is csak egyszer volt itt. A barátnője ma is itt aludt, egy ágyban alszanak, ősszel bent voltakmindketten a fürdőben mikor fürödtek és úgy nevetgélnek,elvannak egymással,mint én a barátommal. Én ilyen közel soha nem engedtem magamhoz lányt, volt akivel együtt aludtam de csak úgy hogy összetoltuk az ágyakat. Nem tudom hogy én értem e félre a helyzetet, de mióta a múltkor kérdezte anyukám tőlünk hogy valamelyikünk nem leszbikus e mert egy ismerősétől hallotta hogy az egyik lánya az még jobban gyanakszom. A lány nyáronannyit volt itt hogy eljött hozzank anyum két testvéréhez is ( pedig elég messze lakik mindkettő), az egyiknél a hátsó kertben összebújva piknikeztek. Szerintetek?
Talán mert a húgom és a családom része ezért érdekel? Téged talán nem érdekelnek a dolgok amik a családodban történnek? Még ha valamilyen távoli ismerősöm lenne elfogadnám hogy ezt írod de ne haragudj így nem.
2012. ápr. 6. 17:34
12/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy leszbikus lenne a hugod. Inkább arra kellene figyelni, hogy 2-3 hetente váltogatja a barátait 18 évesen!!!
2012. ápr. 12. 12:58
13/19 anonim válasza:
nem az! ugyanez van sokhelyen de csak nagyonjó barátnők de mit gondoslz ha az lenne akkor csak így simán előtted,anyud előtt meg mindenki előtt ezt csinálná? nem hiszem
2012. máj. 20. 13:51
14/19 A kérdező kommentje:
Nem előttünk csinálja, épp ezért találom furcsának. Anyumék általában a földszinten vannak, a húgom és az én szobám fent van, egymással szemben,középen van egy fürdő. Mikor a barátnője itt alszik késő este, éjjel mennek fürdeni, mikor már a szüleim alszanak.
Hát sajnos a szüleimet nem zavarja, hogy ilyen gyakran váltja a barátait, pedig még csak 17! éves, június végén lesz 18. Néha úgy érzem, hogy anyum még büszke is rá..
2012. máj. 20. 16:08
15/19 anonim válasza:
Szerintem a szexuális orientáció mindenkinek a magánügye. Ha a tesód valóban leszbikus, akkor majd a tudomásotokra fogja hozni, ha úgy érzi, itt az ideje/elfogadjátok stb.
Ha magamból indulok ki, akkor gyanús hogy az. Mármint én soha nem fürödtem együtt a barátnőmmel, nem is aludtunk egy ágyban, pedig nagyon szerettem és nagyon közel álltunk egymáshoz, de ez szellemi/lelki kapcsolat volt. Nekem ez nem fér bele a barátságba, bár én amúgy is rosszul tűröm az érintést.
De az is lehet, hogy a tesódnak ezek a dolgok beleférnek a barátság kategóriába.
2012. máj. 25. 23:26
16/19 anonim válasza:
tudod mit? kérdezz rá! mi baj lehet? majd írj egy üzit privibe :)
2012. máj. 31. 18:04
17/19 anonim válasza:
Én már aludtam,fürödtem barátnőmmel, de nem vagyunk lezbik.:D
2012. jún. 12. 19:44
18/19 anonim válasza:
És az bűn, ha leszbikus?
2012. jún. 23. 14:17
19/19 anonim válasza:
kőkemény leszbi és nyalják egymás tocsogó kis punciját >:3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!