Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Mit szólnátok, ha a...

Anyukák! Mit szólnátok, ha a 16 éves lányodnak 24 éves barátja lenne?

Figyelt kérdés

A lány én vagyok, és van egy férfi aki tetszik, és lehet, hogy össze is jövünk majd. De nem tudom, hogy az anyukám ezt hogyan reagálná le.

Anyu szerint (és mások szerint is) érett gondolkodású vagyok, kinézetre is kb. 20 éves.

2012. ápr. 4. 22:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem egy 16 éveshez egy 24 éves idős. Teljesen más igényeik vannak és teljesen más kötelezettségeik. A 16 évesnek első az iskola, a tanárok, a szülők...érettségi, egyetem. Egy 24 éves ezeken túl van már nagyrészt, munkahely, családalapítás, utazás, karrier stb.

Én nem tudom elképzelni, azt a 24 évest aki egy 16 éves kislánnyal akar járni. Nagyot néznék ha velamelyik ismerősöm egyáltalán kiskorúval leállna, nemhogy egy 16 évessel.

Sajnálom, de ez a valóság. A korkülönbség egyébként nem nagy, de ilyenkor sokat számít.

A kinézet meg nem számít. Én 22 éves vagyok, kinézetre 16, és akkor mi van? :)

2012. ápr. 5. 11:28
 22/28 anonim ***** válasza:
74%

18

Nem tudom, hogy vagy vele, de az én 24 éves ismerőseim már férfiak, nem "csávók", "fiúk" vagy "srácok"...

2012. ápr. 5. 11:29
 23/28 anonim ***** válasza:
39%

"Hát én mindenesetre elbeszélgetnék a 16 éves lányommal,és felvilágosítanám,hogy a 24 éves pasas csak szexet akar,meg villogni,hogy 16 éves is oda van érte."

Hát felvilágosítanálak: nem így van...

2012. ápr. 5. 11:43
 24/28 anonim ***** válasza:
43%
Elbeszélgetnék a 24 éves úrfival.
2012. ápr. 5. 13:52
 25/28 anonim ***** válasza:

Nagynéném 18 éves volt,amikor összejött egy 36éves férfival!Összeköltöztek,19évesen megszülte első kislányukat!

Később szétmentek egy kis időre,de kibékültek,összeházasodtak...

Ennek már 12éve...vagyis 12évvel ezelőtt lettek egy pár...azóta is együtt vannak!=)

Szerintem nem a kor számít...persze van egy bizonyos határ!Egy 25 meg egy 60-65 éves nem biztos,hogy egészséges...=/ =)

2012. ápr. 8. 11:44
 26/28 anonim ***** válasza:
9%

Akik az mondják,hogy a 16-18 évesek között nincs olyan,aki normális és komolyan venne egy kapcsolatot,tévednek.17 éves vagyok,barátom fél évvel idősebb nálam.Pár nap múlva 10 hónaposak leszünk.9 hónapot várt rám,míg neki adtam a szüzességem.Hihetetlenül jól megvagyunk,és bár egyesek azt fogják itt mondani,hogy még gyerekek vagyunk,és nem tudom miről beszélek,de mindketten szerelmesek vagyunk,és nem tudom mi lenne velem,ha elveszíteném,bár esélyt sem látok erre.Bármit megtennék érte,és ő is értem.Volt már rá példa,hogy órákig várt rám suli után,csak hogy 1 órát együtt lehessünk.

Lehet én keveredtem jó társaságba,de rengeteg hasonló felfogású fiú van a környezetemben,bár a legjobb barátom nem tudná megszámolni az ujján hány barátnője volt,és hánnyal nyalt össze,viszont még ő is azt mondja,hogy ha szerelmes lenne, ha megtalálná azt akire szívesen várna,megtenné,ha kell éveken át.

Szóval:ne általánosítsatok.

Amúgy kérdező:Szerintem nagy a 8 év korkülönbség,személy szerint el nem tudnám képzelni,hogy huszonévessel legyek együtt.Édesanyádat pedig te ismered,és még ha nem is biztos a dolog,beszélj vele erről.Azt tanácsolom,hogy jól ismerd meg a fiút,mielőtt komolyra fordulna a dolog,a magad érdekében,hogy ne csalódj.:)

2012. ápr. 20. 22:55
 27/28 stevejones ***** válasza:
#9 azért nem, mert egy 16 évessel gyorsabban ágyba lehet kerülni. Nyilván többet nem akartam akkor egy 16 évessel mikor 24 éves voltam. Akkor csak ürítő edénynek kellett. Komoly kapcsolatra a saját korom beli egyetemista (vagy végzett diplomás) csajok kellettek.
2021. aug. 13. 13:25
 28/28 stevejones ***** válasza:
# 18 hát meg a jó édes ANYÁDAT NEM FÉRFI! Végzett diplomás, 100-zal nyom fekve, és míg te azt sem tudod hol vagy egy városban és a lekisebb bajra is elkezdel bőgni addig a pasi 1000x megmondja mi hol van, mit hogyan kell csinálni! 24 évesen kisanyám nekem biztos egzisztenciám volt!
2021. aug. 13. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!