Anyukák! Mit szólnátok, ha a 16 éves lányodnak 24 éves barátja lenne?
A lány én vagyok, és van egy férfi aki tetszik, és lehet, hogy össze is jövünk majd. De nem tudom, hogy az anyukám ezt hogyan reagálná le.
Anyu szerint (és mások szerint is) érett gondolkodású vagyok, kinézetre is kb. 20 éves.
Nekem 16 évesen egy 18 éves "barátom volt". Találkozgattunk,sétáltunk de semmi egyéb.HAverok voltunk. Aztán 17 évesen elkezdtem levelezni papiron,hagyományos úton egy sráccal akivel találkoztunk. 18 éves koromban jöttünk össze,4 évig jártunk,vele már együtt is voltunk.
22,5 éves koromban jöttem össze a férjemmel,akivel a mai napig együtt vagyunk testileg lelkileg. S azóta van egy 2 é lányunk...s 3 hó a különbség köztünk.
Szerintem lehet korkülönbség,ez talán nem is a vészes kategória... Mondjuk nem örülnék neki,de ha megismerem mondjuk egy vacsi keretében,s szimpatikus miért ne. Apud mit szól? Nálunk apum hu már a 2 évvel idősebb srácra csúnyán nézett,pedig ha csók volt sokat mondok:D:D 26L
Nem ellenezném, mert azzal csak annyit érek el, hogy a lányom titkolózni fog.
De megmondanám neki, hogy vigyázzon arra, hogy a férfinak ne csak "arra" kelljen. Ha a férfi tud várni mondjuk 3-4 hónapot a szexre, vagy többet, akkor elhiszem hogy komolyak a szándékai.
Inkább a saját szobájában szexeljen olyannal akit ismerünk, mint egy szórakozóhelyen egy vadidegennel.
Lehet lepontozni!
emberek, egy 24 éves csávó az hol férfi? 24 éves lány vagyok, vannak ilyen korú fiúhaverjaim, de a legtöbb még nagyon távol áll a férfitól.
mondjuk úgy, hogy srác.
ismerkedj a fiúval nyugodtan, de ugorj fejest az ágyba. ha viszonylag jó emberismerő vagy, akkor kiderítheted, h mik a szándékai. persze, kellenek a csalódások, az ember abból tanul. viszont nem lenne jó annyira megégetni magadat, hogy utána évekig rá se tudj nézni a fiúkra.
sajnos az egyik barátnőmet rendesen átverte egy ilyen "férfi"... pedig az elején rendes gyereknek tűnt.
Ezért le leszek pontozva, de már nem érdekel, mert annyira szúrja a szemem, hogy sokan nem bírnak nyelvtanilag helyesen összerakni egy kérdést! Nem tudsz basszus néhány mondatrészt összeegyeztetni?
"Anyukák! Mit szólnátok, ha a 16 éves lányOTOKNAK 24 éves barátja lenne?"
Úgyhogy azt szólnám, hogy majd fiúzhatna ha megtanulna helyesen beszélni és írni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!