Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran sütsz valami...

Milyen gyakran sütsz valami édeset a párodnak?

Figyelt kérdés

Eddig csak akkor sütöttem, ha vendégségbe mentünk vagy vendégek jöttek, vagy ha én megkívántam a sütit.

A párom soha nem mondta, hogy enne egy piskótát vagy muffint. Múltkor szóvá tette, akkor jöttem rá, hogy igaza van, soha nem sütöttem csak úgy az ő kedvéért. (de pl. valentin napon vagy alkalmakra csináltam neki valamit meglepetésként)

Másnap csináltam neki muffint, mert azt kért. A 12 darabból evett 2-t, a többit elajándékozta.

Szarul esett, de nem tudok mit csinálni. :(

2012. ápr. 4. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
Én minden héten legalább egyszer sütök valamit, de előfordul az is, hogy kétszer, anélkül, hogy kérné. Mindig örül neki, ezért örömmel sütök. Nálunk sincs szerencsére gond az elhízással, ha minden nap sütnék akkor sem lenne. Nagyon édesszájúak vagyunk, és jobban szeretjük a házi készítésű sütit, mint a boltit, ezért sütök sokat.
2012. ápr. 4. 16:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Én is szívesen sütnék minden nap, de az sokba kerülne. Mostanában gyakran készítek palacsintát, azt megeszi. De pl. ha muffint sütök, 1-2 darabot eszik belőle.
2012. ápr. 4. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!