Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran sütsz valami...

Milyen gyakran sütsz valami édeset a párodnak?

Figyelt kérdés

Eddig csak akkor sütöttem, ha vendégségbe mentünk vagy vendégek jöttek, vagy ha én megkívántam a sütit.

A párom soha nem mondta, hogy enne egy piskótát vagy muffint. Múltkor szóvá tette, akkor jöttem rá, hogy igaza van, soha nem sütöttem csak úgy az ő kedvéért. (de pl. valentin napon vagy alkalmakra csináltam neki valamit meglepetésként)

Másnap csináltam neki muffint, mert azt kért. A 12 darabból evett 2-t, a többit elajándékozta.

Szarul esett, de nem tudok mit csinálni. :(

2012. ápr. 4. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem túl sűrűn. Nálunk is inkább csak alkalmakra van.

Részben azért, mert fogyókúrázom, és úgy azért sokkal könnyebb, ha nincs itthon süti+ állandó rossz szokásom, h a krémet, tésztát stb már készítés közben megkóstolom, szóval nekem így egyszerűbb. Másrészt a párom is állandóan arról beszél, hogy fogyni kéne, úgyhogy nem nehezítem az ő dolgát sem.

De pl. most születésnapjára sütök tortát, vagy ha találkozom a barátnőimmel, vendégségbe megyünk, stb akkor mindenki visz valami házi készítésűt, akkor úgy csinálom, hogy itthonra is maradjon egy kisebb mennyiség.

Kérni a fenti okok miatt nem nagyon szokott külön, de pl. múltkor mondta, h olyan jó lenne pogácsát enni, sütöttem egy nagy adaggal, nem lett túl jó, de szegény olyan hősiesen ette napokon keresztül. Szóval ebből a szempontból nagyon rendes. De ha úgy van, h több marad, szoktam mondani is, h vigyen be a kolegáinak a munkahelyére, hiszen ő is szokott tőlük kapni. :)

2012. ápr. 4. 13:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Amikor születésnapja volt, egy nagy tepsi piskótát sütöttem, amit a munkatársai + főnöke ettek meg.(a születésnapi tortájából is kaptak) Ő soha nem kap semmilyen süteményt, néha meghívják egy kávéra vagy kapuccsinóra.
2012. ápr. 4. 13:46
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Én egy ideig minden hétvégén sütöttem valamit,de mostanában lecsökkentettük kb havi egy alkalomra,mert mindkettőnknek van pár kg feleslegünk és igyekszünk minél kevesebb édességet enni.
2012. ápr. 4. 13:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Nálunk ilyen nem áll fenn. Persze én szeretnék kőkemény popsit, de nem vagyok elhízva.
2012. ápr. 4. 13:49
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Hetente egyszer,általában hétvégén.
2012. ápr. 4. 14:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a férjem süt,mert imád sütni,és én kétbalkezes vagyok hozzá.Jóformán a kiflin,és a pogácsán kívül semmit nem tudok sütni.Viszont a férjem elég gyakran süt,főleg ha meg is kérem rá..
2012. ápr. 4. 14:17
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Elég gyakran,szeretek sütni-főzni,és édesszájú is,igy heti 1-2 alkalommal sütök,de csak kis adagot,hogy ne unjuk meg.

Úgy tud örülni,hogy azt kifejezetten az ő kedvéért csinálom.

(sütök egyébként is,de nagy adagot csak ha viszünk is belőle valahova)

2012. ápr. 4. 14:44
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
En nagyon ritkán sutok! Régen majdnem minden hétvégén sutottem vagy kéthetente. Ahogy jott a vállság, egyre ritkábban keztem el sutni. Minden egyre drágább és lehetetlenség volt ezt fenntartani. Igy csak unnepekre, szulinapra sutok. Ha megkívánuk édességet, akkor csinálok pudingot, palacsintát, fánkot, gombócot vagy veszunk valami dobozos kekszet.
2012. ápr. 4. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Én hetente kb. 2X sütök valami egyszerűt (muffin, püspökkenyér, kakaós csiga, virslis kifli. stb.) Ha meg van valami ünnepféle, akkor kedvencét. Kettőnk közül én vagyok nagyobb édességkedvelő, de látom, h örül neki.
2012. ápr. 4. 15:27
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
hát nem túl édesszájú, így elég ritkán. én az vagyok, de csak magamra nem sütök, inkább veszek egy szelet sütit. volt, hogy kért palacsintát, mondtam, hogy most nem, majd holnap, ha úgy érek haza. mire hazajött, megcsináltam másnap, egy darabot nem evett belőle. na puff!!! viszont amíg otthon laktam, addig minden vasárnap csináltam valamit, mert apukám és öcsém is nagy sütis :D
2012. ápr. 4. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!