Milyen gyakran sütsz valami édeset a párodnak?
Eddig csak akkor sütöttem, ha vendégségbe mentünk vagy vendégek jöttek, vagy ha én megkívántam a sütit.
A párom soha nem mondta, hogy enne egy piskótát vagy muffint. Múltkor szóvá tette, akkor jöttem rá, hogy igaza van, soha nem sütöttem csak úgy az ő kedvéért. (de pl. valentin napon vagy alkalmakra csináltam neki valamit meglepetésként)
Másnap csináltam neki muffint, mert azt kért. A 12 darabból evett 2-t, a többit elajándékozta.
Szarul esett, de nem tudok mit csinálni. :(
Nem túl sűrűn. Nálunk is inkább csak alkalmakra van.
Részben azért, mert fogyókúrázom, és úgy azért sokkal könnyebb, ha nincs itthon süti+ állandó rossz szokásom, h a krémet, tésztát stb már készítés közben megkóstolom, szóval nekem így egyszerűbb. Másrészt a párom is állandóan arról beszél, hogy fogyni kéne, úgyhogy nem nehezítem az ő dolgát sem.
De pl. most születésnapjára sütök tortát, vagy ha találkozom a barátnőimmel, vendégségbe megyünk, stb akkor mindenki visz valami házi készítésűt, akkor úgy csinálom, hogy itthonra is maradjon egy kisebb mennyiség.
Kérni a fenti okok miatt nem nagyon szokott külön, de pl. múltkor mondta, h olyan jó lenne pogácsát enni, sütöttem egy nagy adaggal, nem lett túl jó, de szegény olyan hősiesen ette napokon keresztül. Szóval ebből a szempontból nagyon rendes. De ha úgy van, h több marad, szoktam mondani is, h vigyen be a kolegáinak a munkahelyére, hiszen ő is szokott tőlük kapni. :)
Elég gyakran,szeretek sütni-főzni,és édesszájú is,igy heti 1-2 alkalommal sütök,de csak kis adagot,hogy ne unjuk meg.
Úgy tud örülni,hogy azt kifejezetten az ő kedvéért csinálom.
(sütök egyébként is,de nagy adagot csak ha viszünk is belőle valahova)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!