Hogy lehet valaki ekkora szemét?
Ott tartok, hogy elbőgöm magam. A férjem egy hónapot melózott Ausztriában, fát vágtak ő és még pár ember. Elméletileg szerződéssel, gyakorlatilag úgy átverték őket, mint a huszonegy!
Szerencsére a szüleim ki tudtak minket segíteni, így nem kapcsolják ki a gázt, és az albit se bukjuk!
Az ilyen r.hadékok ellen semmit se lehet tenni?
Na ezért mondják sokan,hogy nem árt tudni az adott ország nyelvét,hogy ne lehessen átvágni az embert.Ha én nem tudok németül,nem tudom a szerződést elolvasni,akkor nem is megyek ki dolgozni..Vagy ha nagyon muszáj,akkor olyan emberrel megyek aki beszéli a nyelvet,akinek a segítségével még az elején ki lehet nyomozni,hogy valós cégről van-e szó.Mindezt a férjed és a társai is megtehették volna-Sajnos ahogy mondják "könnyű utólag okosnak lenni"
De legalább tanultatok belőle.Legközelebb inkább 10x rágjátok át magatokat,és legyetek sokkal óvatosabbak.
Hát ez esetben viszont nincs mit tenni sajnos !
Egy kicsit drága tanulópénz volt , de legközelebb jobban odafigyeltek !!!
Én sajnállak , de hibásak vagytok a kialakult helyzetért,
Semmibe nem tartott volna előtte utána nézni,
Késő bánat , eb gondolat :-(
Azt se tudta mit ír alá.
Ő is hibás.
Ettől függetlenül sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!