Az orvos MagneB6ot ajánlott, napi három szemet. Van valaki, akiknek szintén kellett szednie ekkora dózist? Nem sok ez?
én 3x2 szedtem de az is kevés volt igy bérest szedtem az sokkal jobb...sztem persze.
Nem sok a 3x1 sőt...én azt nem is éreztem.
Nekem is 3*1 Magne B6-ot írt fel az orvos, a terhesség legelejétől. Most vagyok a 18. hétben, most is folyamatosan szedem. Szerencsére a lábikragörcsök is elkerültek, pedig sok kismama panaszkodik rá, de a Magne B6 ebben is segít.
Kellemes babavárást!
Én Mg Citricit szedek, 3x2-t, ez 500mg/tabletta. Ez a max. adható, amit nekem felírt a dokim, tehát nyugodtan szedjek a 3x1-et. Egyébként a felesleg a vizelettel távozik, túladagolás esetén esetleg hasmenés fordulhat elő.
36 hetes
Csatlakozván az utolsó hozzászólóhoz, a MagneB6-ból a 3x1 a Magnesii Citrici-hez képest semmi. Én az utóbbi eszem még, majd a jövőhéttől kezdem leépíteni. MA voltam NST-n és elég szépen vannak összehúzódásaim, így annak ellenére, hogy 2 nap múlva leszek 36. hetes, még szednem kell naponta 3-szor. Remélem még kibírom legalább 2 hétig:-)
Szóval nyugodtan szedheted a MAgneB6-ot ennyiszer.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!