NEM. 1.: 2 gyerekkel miért vált? Felnevelni már nem?2.Egyéjszakás kalandok... A kettő együtt már rossz, bár a családbomlásban megeshet, hogy közös döntés volt,azért 2 gyerekkel nem szokták otthagyni vagy elüldözni a férjüket a nők. De a legnagyobb baj: fizetése fele gyerektartásra, öröksége nagy része a már meglévő gyerekeire megy. Ráadásul minden 2 hétvégén halom gyerek. Ha te is szülsz neki, garantált 2 gyűlölőd, mivel a 4. gyerek tartása a másik 3rovására mehet (ha csökkenttetni akarja majd a gyt-t) 40 évesen talán már szóba jöhetne, mikor neki is már tizenévesek a gyerekei, és én is elvált vagyok, de így?! Bolond vagy.
2012. ápr. 3. 17:37
13/18 anonim válasza:
Nagy terhet vállalsz magadra, de legalább tudatosan, ha őt választod. A fizetése felével kell számolnotok hosszú ideig. De ez csak egyik faktor. A másik, hogy a meglevő gyerekeivel érzelmileg is törődnie kell. Ha nem teszi, a tőled születettel sem fog sokat vacakolni. Azt pedig még az elején tisztázni kellene, szülhetnél-e a vele való házasságban legalább egy gyermeket. Ha ettől elzárkózik, téged is elzár olyasmitől, amihez pedig jogod lenne. Jól gondold meg!
2012. ápr. 3. 17:45
14/18 anonim válasza:
A fizetésének hányad része megy gyerektartásra?
Nekem nem kéne.
28/n
2012. ápr. 3. 17:51
15/18 anonim válasza:
Nem. Mai világban egy gyereket is nehéz vállalni két dolgozó embernek, hát akkor egy olyan férfival, aki 2 helyre fizet 3 gyerek után gyerektartást?
Lehet közös jövőtök, ha te el tudod fogadni a gyerekeivel együtt és elég jól kerestek ketten, hogy az ő fele fizetése (mert annyi gondolom minimum elmegy gyerektartásra) és a tiéd elég lesz ahhoz, hogy valaha gyereket vállaljatok.
2012. ápr. 3. 18:00
16/18 anonim válasza:
1. túl öreg hozzád, nagyon rendesnek kell lennie, hogy ne kezeljen le mindig téged, mint fiatalt és tapasztalatlant
2. rettentő sok pénzt elkölt gyerektartásra
3. nem tud gumit húzni, hogy ne legyen az egyéjszakás kalandból gyerek?
4. akarhat még gyereket, miért is ne?
ha ő az első komoly kapcsolatod, akkor nem ajánlom, ha már sokadik és tudod, mit akarsz, akkor igen, lehet vele ismerkedni, csak vedd figyelembe a fentieket.
2012. ápr. 3. 18:12
17/18 anonim válasza:
Sosem értettem,mi tetszik mindenkinek ezekben az idősebb faßokban...persze,hogy nem kéne.És amúgy is,milyen ember az,aki így kikezd veled?Fiatalabb vagy,neki meg van 3 gyereke.Miért nem a korabeli egyedülálló nőknél próbálkozik,akik az ő szintjén vannak tapasztalatokban és minden másban?Ezt nem értem...vagyis értem,de ez olyan gusztustalan,hogy mindjárt lehányom a billentyűzetet.
2012. ápr. 3. 20:11
18/18 anonim válasza:
Nem. Nem kell ennyi kolonc a nyakamba. És most nem a gyerekekre gondolok.
Csodálnám ha soha semmi gondod nem lenne a mamákkal, meg azzal, hogy a lóvé nagy része oda áramlik. Főleg, ha majd Te is szülsz. Na akkor majd még a közelben sem szeretnék tartózkodni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!