Van olyan ismerősötök/családtagotok akit vert a párja, elhagyta és most új életet akar kezdeni?
Figyelt kérdés
Az exemtől kaptam néhány pofont. Sikeresen elhagytam a 3. pofon után, bár hülye voltam hogy addig vártam.
Új kapcsolatom van, de félek. Sokszor visszajönnek a rossz emlékek.
Félek a páromtól, ha felemeli a kezét, holott esze ágában nincs bántani.
2012. ápr. 3. 14:00
12/13 A kérdező kommentje:
Az exem szerint megérdemeltem a pofonokat, szerintem nem.
Igaz, nagy szám volt, de mindig csak akkor mert megpofozni, ha ivott. Józanul nem bántott, csak ittasan.
2012. ápr. 3. 16:37
13/13 anonim válasza:
Engem apám pofozott meg néha, és emiatt mikor férjhez mentem, 17 voltam, ha olyan volt a szitu mintha pofonnak indulna, csak sima kézfelemelés volt, akkor behúztam a nyakam. A férjem mindig mondta ilyenkor hogy ne féljek ő nem az apám, nem fog megütni. És valóban, évek kellettek, de elmúlt a félelem. Végül elváltunk 16 év házasság után, egész más okból, de soha soha nem ütött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!