Mit csináljak anyámmal?
Durván hangzik, de nem bízz meg senkiben feltétel nélkül. Tudom, hogy egy anyával, nagymamával kapcsolatban ez durván hangzik így, de igaz. Én is megbíztam az mamámban sokáig. Emlékszem oviban még lelkes voltam. Tetszett egy fiú és elmondtam mamámnak, hogy "Szerelmes vagyok a Pistibe". Egyetlen nap se kellett az egész család azon röhögött, hogy én szerelmes vagyok a Pistibe. Meg mindenki ezzel szivatott. Évek múlva is. Szal mamaám így vesztette el a bizalmamat. Aztán általánosban tetszett egy fiú és anyukámnak mondtam ezt el, tanulva az előbbi esetből. Kb ugyanaz lett a vége. Azóta pasikkal kapcsolatban semmit nem mondok neki. Másban még megbíztam benne. De volt egy eset ami kijózanított. Van egy barátnője, és tudom hogy szoktak pletykálni. Kismillió sztorit hallottam már a barátnője fiainak a hülyeségeiről, olyanokat ami külső szemlélőnek aranyos,de nekik szar lenne tudni, hogy más is tudja. Szal kb mint a te eseted. Én meg kis naiv azt hittem hogy ez visszafele nem működik. És kiderült, hogy de. Na azóta a legritkább esetben mondok el neki bármit is. Nem is állunk túl közel egymáshoz, persze ettől még szeretjük egymást, csak nem olyan szoros a kapcsolatunk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!