Mit csináljak anyámmal?
Hát, nehéz ügy..
Nekem a dédim ilyen (szerencsére már nem élünk együtt), mentem ki a lakásból és mindent visszahallottam..
A mai napig mindenbe belekotnyeleskedik:)
Szerintem ülj le anyukáddal és mondd el neki, hogy téged ez bánt és ha így folytatja, nem fogsz benne megbízni..
Kérj emelt zsebpénzt és mondd meg hogy akkor az ilyeneket is megveszed te...
Emlékeztesd rá, hogy valószínűleg szeretné ajd tudni, ha egy fiúval odáig juttok, de így nem fogja, sőőőt..
Ha nem hallgat meg, írj neki egy levelet. persze ne légy bántó!
Ha nincs hatása, egy idei tényleg ne kérj és mondj neki semmit.. Idővel rájön..
Sok szerencsét!
L/17
sziairj privit és megbeszéljük
e-mail címem music.girl@freemail.hu-nem garantámom hogy ma visszaírok mert most nincsen sok időm de ha írsz mindenképpen visszaírok
Eléggé le vagyok döbbenve... 8-o
De nem anyukádtól, hanem TŐLED : hogyan beszélhetsz így az ANYÁDRÓL??? 8-o
Mi az, hogy POFÁZIK???
És ez : "...legszívesebben megpofoztam volna..." ???
ESZEDEN VAGY???
Lehet, neked hiányzik néhány makarenkói pofon, lehet az a baj, hogy kisebb korodban nem agyaltak meg, amikor először ilyet mertél kimondani a szülőanyádra! :-[[
Amúgy meg : mi a szégyellni való azon, ha szőrteleníteni akarod 15 évesen magad?!
Ez teljesen normális!
Lehet, anyukád tanácsot kért az ismerősöktől, hogyan kezelje ezt a problémát és talán pont emiatt várható, hogy több helyről is megerősítenek majd : igenis jogos szőrteleníteni egy 15 éves lánynak!
Örülj neki, hogy nagylány vagy és már ilyen problémáid vannak, ez nem szégyen, sőt! :]
Gondolkozz el egy kicsit : egy idősebb embert is tisztelned kell a kora miatt, az anyádat meg 10x jobban mindenki másnál, mert ő nemcsak idősebb nálad, hanem mert ő adott neked Életet, ő szoptatott, ő ápolt ha beteg voltál, az egész Világon ő az egyetlen, aki mindennél jobban szeret téged!
Nem ezt érdemli tőled! :-((
Kedves utolsó!
Én sem fogalmazhattam volna jobban! Szívem legmélyéről szóltál. (én már azon ki vagyok akadva, hogy azt írja'anyám')
Akármi történt, azért az anyukádról ne beszélj így... :-[[
Próbálj egy nyugodtabb pillanatban (amikor nem vagy ilyen dühös!) leülni vele és mond el neki, mennyire rosszul esik neked, hogy kifecsegi a titkaidat, amit te bizalmasan elmondasz neki...
Kérd meg, hogy ezt ne tegye többé, vagy pedig soha többé nem osztod meg vele a bizalmas dolgokat!
Neki sem esne jól, ha te kifecsegnéd az ő magánügyeit.
Mindent meg lehet normálisan is beszélni, nem kell a Mónika-show (vagy a Joshi Bharat-show) stílusából tanulni!
Ha meg tényleg olyan fecsegős, akkor ne beszéld meg vele azt, amit várhatóan ki fog kürtölni! (Vedd meg titokban a borotvát a zsebpénzedből és kész!)
Beszéljétek meg, hogy Neked ez gondot okoz, és kérd meg, hogy ne tegyen ilyet. Az is lehet, hogy "nincs tisztában a helyzet súlyosságával". Azt nem gondolnám rögtön, hogy nem szeret Téged, vagy rosszat akar Neked. Az már lehet, hogy rosszul akar Neked jót, és ettől Te a falra mászol. Ez inkább ismerős helyzet számomra. ;o)
(Mert amúgy ebben semmi ciki nincs a legtöbb embernek. Ettől Te még érezheted úgy. Életkori sajátosság. Ő meg már nem emlékszik rá, milyen volt ilyen korúnak lenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!