Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor először találkoztatok...

Amikor először találkoztatok a mostani párotokkal, szerelem volt első látásra, egyből tudtátok, hogy ő az igazi? Vagy sok év után, barátságból lett szerelem?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 2. 21:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem szerelem volt első látásra -főleg mert nem is éreztem késznek magam akkor épp egy új kapcsolatra-, annál sokkal furcsább. Úgy éreztem, mintha már valahonnan ismerném, vagy emlékeztetne valakire, akit ismerek. Egész este az első találkozásunkon ezen törtem a fejem, hogy ki ez az ember, hol találkozhattunk már, honnan ismerhetem, vagy kire hasonlít. Egészen addig töprengtem ezen (kb. 2 hétig), amíg el nem halványult ez a benyomás annak köszönhetően, hogy mivel folyamatosan találkozgattunk, a valóságban is kezdtem megismerni - és megszeretni :)

Azóta sem jöttem rá, honnan jött ez az érzés az első találkozásunkkor. 5 éve vagyunk együtt.

2012. ápr. 3. 11:15
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem az unokatesója tetszett, de nagyon :D aztán találkoztam vele, meg láttam is néha, de mivel én akkor az unokatesójához mentem (bizt. őrök voltak, és szolg. lakás volt), így nem nagyon foglalkoztam vele. Aztán elkezdtünk beszélgetni és szépen lassan feltűnt, hogy milyen helyes, és hogy mennyire kedves, aranyos :) most meg imádom :D
2012. ápr. 3. 16:19
 13/13 Mellindaa válasza:
2hónapja ismertem őt, mással jártam, ő segíteni akart rendbe hozni a kapcsolatomat, ehelyett belém szeretett, udvarias volt, aranyos, imádtam.A bátyámként szerettem, aztán... már több lett, azóta tart :) Ez az én love-sztorim :)
2012. júl. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!