Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes együtt...

Szerintetek érdemes együtt maradnunk?

Figyelt kérdés

1 éve együtt élek a barátnőmmel (21 éves) akinek szinte soha nem tetszik semmi, mindig parancsolgat és kritizál mintha ő tökéletes lenne. Olyan mint egy házisárkány. Ha hazaérek sokszor nincs kaja mert éppen az egyik barátnőjét kell vigasztalni utána meg mennek vásárolni mert az fontos. Ilyenkor nem hallgat végig akkor se ha fontos dolgot akarok mondani. Este meg általában nem merek szólni mert fáradt. Azt akarja mindig hogy az övé legyen az utolsó szó amit nem szoktam hagyni, ezért ideges lesz és megüt, én pedig bemutatok neki, megint nekem jön de kifárad és a végén röhögünk egymáson. Szeretem a sárkányomat de mostanában egyre többször okád le. A múltkor kb 2 éves sminket dobtam ki amit nem használ, erre ő kidobta pár cuccomat az ablakon. Utána meg egész nap harcoltunk. Nem akarok vele szakítani de már annyiszor beszéltünk és mégis ilyen. Mit csináljak?

24/F

2012. ápr. 2. 15:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
"Szeretem a sárkányomat" ez hatalmas :DDD
2012. ápr. 16. 11:48
 22/24 stevejones ***** válasza:
Hacsak nem aranyból van a p@nája akkor dobd ki, nem érdelem meg téged!!!
2021. máj. 11. 13:25
 23/24 stevejones ***** válasza:
Hadd menjen, és örüljön neki hogy nem kevertél még le neki egy fülest! Ne várd meg míg elfajulnak a dolgok. Kapsz te nála 100x jobbat. Ennél még a single üzemmód is jobb!
2021. máj. 11. 13:26
 24/24 stevejones ***** válasza:
Béláim, azért nehogy már a pasit hibáztassuk ám! Aki megüti a másikat (főleg ha a nő) az nem érdemel utána bizalmat! Ez mégis hogy képzeli??? Azért mert kidobta a nem használt beszáradt sminkjét (mert a nők nem hajlandók kidobni a nem használt kacatjait) azért nem kidobni kell a másik holmiját hanem meg kell beszélni vele kulturáltan a dolgokat! Ezt a nőt AZONNAL DOBNI, ennél sokkal alázatosabbnak kell lenni! Nehogy már a pasi menjen le kutyába! Csernus pedig ne ugasson pont ő nem ért a nőkhöz. 4 szer nősült, hááát?????? AZONNAL LAPÁT!
2021. máj. 11. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!