Szerintetek érdemes együtt maradnunk?
1 éve együtt élek a barátnőmmel (21 éves) akinek szinte soha nem tetszik semmi, mindig parancsolgat és kritizál mintha ő tökéletes lenne. Olyan mint egy házisárkány. Ha hazaérek sokszor nincs kaja mert éppen az egyik barátnőjét kell vigasztalni utána meg mennek vásárolni mert az fontos. Ilyenkor nem hallgat végig akkor se ha fontos dolgot akarok mondani. Este meg általában nem merek szólni mert fáradt. Azt akarja mindig hogy az övé legyen az utolsó szó amit nem szoktam hagyni, ezért ideges lesz és megüt, én pedig bemutatok neki, megint nekem jön de kifárad és a végén röhögünk egymáson. Szeretem a sárkányomat de mostanában egyre többször okád le. A múltkor kb 2 éves sminket dobtam ki amit nem használ, erre ő kidobta pár cuccomat az ablakon. Utána meg egész nap harcoltunk. Nem akarok vele szakítani de már annyiszor beszéltünk és mégis ilyen. Mit csináljak?
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!