Mikor lesz mar elég erom hogy lépjek, van egyaltalan jogom van boldognak lenni?
Kisgyermekes anyuka vagyok,és borzasztoan elegem van az élettarsambol.Nem vagyok, csak egy cseléd a haznal, ha beszél hozzam, az kb annyi hogy " miért nem a masik inget vasaltad ki" vagy éppen hogy " mit foztél?" .Elvan a hobbijaival, sokat utazik, nem latjuk, volt, hogy a gyerekunk kisbabaként, mikor hazajott egy-két hét tavollét utan , nem ismerte fel, félt tole. Kissé beszari, semmit nem képes megcsinalni, mindennel én torodom, o csak amunkajaval és a hobbijaival. Nem csal meg, tudom, a gyerekével torodik, de velem...
Van valaki, aki belémszeretett... kolcsonos... Egy fanatszikus férfi, aki imadja a gyerekem, ismeri a helyzetet, és mindezek ellenére tamogat lelkileg, sot, felvetette, ha végre merek lépni, az lesz az elso dolga hogy Magyarorszagra koltozik ( kulfoldi)..
En meg itt vagyok, iszonyatos modon osszezavarodva, és azt ismételgetem magamnak: " neked nem jo igy, nem vagy boldog, de van egy gyereked. Az apja szereti, a gyerek szereti az apjat, igy nincs jogod , hogy noként, ne csak anyaként legyél boldog, felejtsd el a szerelmet, és maradj inkabb egy rossz kapcsolatban, amiben szinte megfulsz, de a gyerek legyen az elso"... Szoval, igy gondolkodom... Szerintetek ez jo, vagy rossz?
Ez az, hogy nem nem hajlando valtoztatni, hanem nem tud!! O ilyen, igy lett bekotve gyarilag, vagy nem tudom, neki a kapcsolatban is igenis kell sok szabadsag, hogy tegyen, amit akar ( itt nem nozésre gondolok) - ezt mindig megadtam neki. Millioszor probaltam mar elmondani, mi a gond,hogy azt szeretném, ha csak egy kicsit is nonek is tartana, nemcsak anyanak meg haziaszonynak, ennyi volt a valasz: " Na most ezt melyik hulye baratnod ultette a fuledbe?! " Aztan ennyi, megy be telefonalgatni a haverokkal. Ennyi volt a nagy " beszélgetés" Nevelem a gyereket, anyagilag is aktivan jelen vagyok a kapcsolatban, szoval... ja, egész egyszeruen neki nem tunik fel ez az egész, mert neki ez a normalis!!!, és ha szolok valamit, akkor csak a pofakat vagja, de semmit nem valtoztatna.
Kaptam egy privat uzenetet, engedd meg, hadd valaszoljak itt: én meg kivanom, csak egy hetet élj ugy, ahogy én élek, hogy pl hétvégén ha neadjisten itthon van, az az elso dolga reggel,ahelyett, hogy azt mondana: " Mit csinaljunk ma? " hogy végigmegy mindenen, és mint valami minoségellenor, szétnéz az egész lakasban, ha port vagy valamit talal, akkor szinte undorodva azt mondja neked: " mi ez a disznool? mégis mit csinaltal? " , Illetve kivanom azt is, hogy a szulei , sot, az egész csaladja, -, utalja a gyereked is, és mondjuk a te gyereked is kapjon anyoséktol elso szulinapjara egy csomag elso aras haztartasi kekszet ajandékba.. Szoval ne kivanj olyanokat, hogy én keresgessek valami palimadarat aki pénzt keres, meg takarit helyettem, mig én pasizok, mert pénzt keersek én is, takaritok, haztartast vezetek, gyereket nevelek, emellett magammal is foglalkozom, egyszeruen csak zavar mar a boldogtalansag .
Igazából nem is értem mit hezitálsz! Ha ilyen gonosz és elutasító veled, akkor nem érdemes vele maradnod. A házasság elvileg a szerelmen vagy a szereteten alapszik, de a tietek az inkább valami lakóközösségnek tűnik.
Ne értsd félre, nem hibáztatlak vagy valami, de fogalmam sincs, hogy hogy juthatnak ide a kapcsolatok, hogy a férfi ennyire természetesnek veszi, hogy a nő a házi cseléd. Nekem már az is durva, hogy sok helyen asztalon kell lenni a vacsorának, mire a férfi hazaér. Én úgy gondolom, ha főzök a páromnak, azt szeretetből teszem és nem kötelességből vagy pl. ha nincs időm vagy kedvem, nem főzök, hanem elmegyünk enni. (És még soha nem volt ebből problémám egy férfivel sem.) De már több kérdésben olvasom, hogy a feleségtől a teljeskörű házi teendők ellátását várják. De, hogy miért... ez nem fér a fejembe. Mindketten ott laknak, ketten koszolják be, akkor ketten is takarítsák ki. Ez az én köreimben így normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!