Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon szerelem vagy meg sem?

Vajon szerelem vagy meg sem?

Figyelt kérdés

SOS!! szerintetek ez mi lehet??

az a helyzet h van egy fiu akit mar kb: december-januar ota szeretek ,de igazabol meg soha nem lattam eloben ,viszont mar hallottam a hangjat a telefonban,es nagyon szimpatikusnak talaltam mert eleg vicces is meg minden.. es kozossegi oldalon lattam az arcat <3 , igazabol nem tudom h mit erzek , minden pillanatban csk ra gondolok de 2-3 ev van kosztunk!! ugy erzem h szerelmes vagyok, de nem tudom h most ez mi??

kerek mindenkit h segiccsenek !!

2012. ápr. 1. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Szóval te max 12 vagy és tetszik egy 15 éves fiú?
2012. ápr. 1. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
ez kérlek szépen szerelem.az hogy nem láttad attól még lehetsz szerelmes.
2012. ápr. 1. 15:30
 3/6 A kérdező kommentje:

1.valaszolo!! hat azert nem 12 eves vagyok, de azert ez lenne az !

2.valaszolo! koszonom.. ezt eddig valahogy en is igy gondoltam..

2012. ápr. 1. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
szerelmes vagy :) akkor most pontozz fel :)
2012. ápr. 1. 16:56
 5/6 A kérdező kommentje:
3.valaszolo koszonom :DDD xDD
2012. ápr. 2. 12:56
 6/6 Ternyák Stella válasza:
Ezt a helyzetet amit leírtál szerelemnek nem nevezném, inkább vágyakozásnak,rajongásnak! Olyan szerelem nem létezik amiben nincsen egyáltalán testi kontaktus ez alatt azt értem, hogy simogatás..egy rád irányuló mosoly stb.! Kérdezs meg tőle mit érez illetve mit akar..ha ugyanugy érzi..akkor inditványozz egy találkozást! Hajrá :)
2012. máj. 9. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!