Szerintetek mitévő legyek? ("tiltott" szerelem)
Nyugodtan, legalább az öcséddel nem csak testvéri kötelék lesz köztetek ,hanem luksógorság is!
Fő a családi összetartozás!
Szerintem még most álljatok le ezzel, amíg nem lesztek teljesen szerelmesek. Aztán csak még nehezebb lesz. És talán ő lenne az igazi, de meg van az esélye, nem is kicsi, hogy nem ő lesz. Akkor megér ennyit a testvéreddel? Meg gondolom a szüleid sem melléd állnának.
Gondold át! Ha nem olyan a viszonyos az öcséddel/testvéreddel, akkor ok, a te döntésed, de nekem biztos nem érne ennyit :)
első: ami köztünk van öcsémmel az csak "papíron" testvéri kötelék... nem nagyon beszélünk,régen se volt jobb(például én mindig felköszöntöm, vettem neki ajándékot, ő fel se köszönt...), csak akkor keres, ha pénz kell, ameddig otthon éltem(már 5 éve külön vagyok) mindig miatta voltak a viták, lopott otthonról, tőlem is..
Ha számít a kor: öcsém 25, lány: 21, én: 28
mi sem vagyunk "igazi testvérek" húgommal, ahogy fogalmaztad, szinte mi is csak papíron, de akkor sem tudnék soha összejönni egy volt pasijával sem.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!