Miért nem figyel rám a férjem?
Amint Te is írtad, előtte nem volt ilyen, de most már
a férjed nagyon elkényelmesedett, látja és tudja jól, hogy Te MINDENT megcsinálsz helyette.
Ez így nincs jól! Mond meg neki, hogy azzal, hogy otthon vagy nem kellene rád hagynia mindent, valamit segítsen, például mosogasson el, meg egy gyerek csináláshoz is 2 ember kellett, abból is vegye ki a részét és ne aludjon be mikor rá kellene vigyáznia, akkor egyuttal a gyerek akármit csinálhat, érheti baleset is! És majd akkor is Te leszel a hibás mert ott hagytad vele??
Vágj neki vissza valamivel!
Sok sikert!
Üdv.
Az a gond,hogy ha visszamész dolgozni,akkor is neked kell rendet rakni.
Tudom mit élsz át,mert én pontosan ezt éltem át.Volt,hogy vacsora közben meséltem,hogy mi minden történt velem,meg a kicsivel,és a férjem csak hümmögött.Egy idő után úgy éreztem,hogy egy szavamat sem hallja,nem érdekli a mondandóm.Így leteszteltem úgy hogy a mondatomat folytatva elkezdtem mesélni a piroska és a farkast.Csak hümmögött tovább,fel sem tűnt neki,hogy mesét mondok.Amíg otthon voltam én is kiszolgáltam,és nekem is mindig azt mondta,hogy az asszony dolga a főzés,mosás,takarítás,gyereknevelés.Míg otthon voltam megcsináltam.Majd amikor 10 órákat dolgoztam,akkor kértem,hogy segítsen.De sosem segített mondván ő dolgozik. Na itt rágtam be.Volt is vita köztünk,hiszen a férjem reggel 7-kor csak kiment a kapu elé és a kocsiba ült.Én meg hajnali 5 órási vonattal mentem be Pestre dolgozni.A férjem délután a ház előtt szállt ki a kocsiból,én meg 15 km gyalogoltam az állomástól hazafelé.Egy idő után meguntam.Elváltam.
Kezdj el más irányból gondolkodni! Mi az amit te is tettél korábban érte, de ma nem teszed?
Persze változik mindenki, te is, ő is, de olyan eget rengető személyiségváltás nem jöhet. Ezért gondold át előbb magadat, aztán ha nem találsz semmit, akkor tedd fel a kérdésedet még egyszer (magadnak és neki), de ne támadólag és mérgesen, mert az csak rosszabb lesz.....
Ez a dolgod ne panaszkodj ....
Kezdetben ... bla bla bla az a beetetés időszak volt .
(valakinek védeni kell a férfiakat is)
köszönöm a válaszokat!
az a dolgom,hogy napi 24 órában az ő kedve szerint ugráljak?és én mikor következem?hogy annyi időm legyen,hogy egy kád vízbe beleüljek pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!