Ti, hogy csináljátok? 150eft kapunk havonta férjemmel, de hónap végére nem marad semmi pénzünk, de még kajánk se.
Ha 300 ezer lenne a bevételük akkor fürödhetnek külön vízben, és még TV- t is nézhetnek ;)
Szuper!!! Ébresztőőőőő!!!!
Hát kaptál mindenféle marhaságot. Hogy fürödjetek egy vízbe, meg menj az erdőbe gombát szedni.
Kíváncsi lennék ezek miért marhaságok...
a szegénység és éhség nagy Úr, de te biztos nem vagy ilyenekre rákényszerülve
Amúgy én most is tudok, olyat akik egymásután fürdenek, mégis élnek. Amúgy hiába van víz pl az utcáról, azt még fel kell fűteni fürdéshez,ami ismét plusz pénz, 10 ezerből meg kétlem, hogy maradna ilyenekre. na mindegy
ami még eszembe jutott, hogy esetleg gyertyákkal is világíthatsz este, ha nagyon kell a világítás (bár tudom, ez is biztos gagyi válasz), de érdekes módon, régen is így éltek az emberek, és túlélték.
Ami még eszembe jutott :) itt a jó idő, lassan majd el lehet menni kamillát, bodzát vagy más gyógynövényt szedni
nem adnak érte sokat, de ha a gyerekeknek van egy kis élelem belőle, már megérte
Hó elején veszek 10 kg lisztet, 3 kg cukrot, zsákos krumplit, száraz tésztát, 1 cs. kakaóport. Ha már nem jut pénz kajára, ezekből még lehet alkotni: pl. krumplis tészta, krumplis pogácsa, lángos, kakaós gombóc, kakaós csiga, palacsinta, krumplifőzelék, paprikás krumpli, stb.
Ami a ruhákat illeti: vaterán fillérekért lehet venni nagyon szépeket.
Elnézéseteket kérem, de én nem azt mondtam, hogy éheznek a gyerekeim.Ha nem, hogy nem nagyon marad csak 10eFt.
DE azért köszönöm a válaszokat.
Kedves 25-ös válaszoló!
Mi írtunk hülyeségeket, mikor próbáltunk összeszedni többnél több spórolási ötletet? Mi bajod a gombaszedéssel, hogy nem lehet fekve csinálni, meg a gép előtt?
De úgy látom a kérdező sem hasznos tanácsokat várt igazából, hisz a te "áldás és béke" jellegű válaszodnak vette legnagyobb hasznát. Szólhatott volna, hogy csak sajnálatra vágyik. Elmorzsoltam volna két könnycseppet, szerencsét kívántam volna és nem strapáltam volna magam, hogy bepötyögjem a telefonomon a dolgokat.
üdv: 4. válaszoló
"Kedves 25-ös válaszoló!
Mi írtunk hülyeségeket, mikor próbáltunk összeszedni többnél több spórolási ötletet? "
Bocsánat, nem hülyeségeket, mert még a cenzúra is megsértődött rajt. Felesleges semmitérő marhaságokat javasoltatok. Különösen a gomba, a bodza, az egyvízbevaló fürdés, meg a baba feleslegessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!