Igaza van, amiért megsértődött, hogy nem vettem fel?
Figyelt kérdés
Kocsival mentem dolgozni, megláttam nagynénémet a buszmegállóban, de mivel tudtam, h teljesen ellenkező irányba megyünk, és ráadásul késésben is voltam, nem vettem fel. Pár nap múlva hallom, h meg van rám sértődve. Nem nekem mondta, hanem "üzente". Kinek van igaza?2009. jún. 15. 16:22
1/10 anonim válasza:
Szerintem neked, da gyanítom, ha a nagynénédtől hallanám, akkor Te lennél az a szívtelen dög, aki otthagyta őt a fájós lábaival a buszmegállóban.
2/10 anonim válasza:
Jogosan. Hívd fel magyarázd el. Kellett volna mutogatnod.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem fáj a lába :) A második választ nem nagyon értem..
2009. jún. 15. 16:29
4/10 A kérdező kommentje:
Ja, ha erre gondolsz: ő is tudja, h ki hol dolgozik, és h abszolút nem esik útba az ő "iránya". Ezen kívül mit kellene még magyaráznom? Meg azért én is örülnék, ha nekem mondaná, ha baja van, nem családtagokon keresztül üzengetné. - de ez mondjuk mellékes.
2009. jún. 15. 16:31
5/10 anonim válasza:
Nah hát igen a tipikus...
Nálam is gyakori ez:D
De hát istenem..
Ha teljesen más irányban megyünk akkor felesleges:D:D
És ugyanez van hogy családtagokon keresztül:D:D
Érhetetlen
6/10 A kérdező kommentje:
Tök jó, nem vagyok egyedül.. :S
2009. jún. 15. 16:38
7/10 anonim válasza:
Hívd fel, mondd el neki, hogy mit hallottál: "Tényleg haragszol rám emiatt? De hiszen tudod, hogy ellentétes irányba mentünk!!"
Tudatosítsd benne, hogyha egy irányba mentetek volna, 1000%, hogy elviszed, de te is határidőkhöz vagy kötve, és nem késhetsz el.
8/10 anonim válasza:
Ha tudta, hogy te munkába sietsz teljességgel érthetetlen a sértődése. Akkor is, ha száz éves! Nem kell magyarázkodnod különösebben. Elég, ha annyit reagálsz, hogy láttad, tudtad is, hogy ellentlétes irányba tartatok és te éppen /időre/ munkába igyekeztél. Aki erre sértődött marad, majd megvígasztalja magát.
9/10 anonim válasza:
Nekem keresztanyám ilyen "mindenért megsértődős fajta".
Hagyd rá, majd kiengesztelődik. Szerintem nem kell tenned semmit, ha majd találkoztok és szóba kerül elmondod, hogy miért nem vetted fel!
10/10 A kérdező kommentje:
Nem 100 éves, 60 alatt van, ő is munkába ment épp.
2009. jún. 15. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!