Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaza van, amiért megsértődött...

Igaza van, amiért megsértődött, hogy nem vettem fel?

Figyelt kérdés
Kocsival mentem dolgozni, megláttam nagynénémet a buszmegállóban, de mivel tudtam, h teljesen ellenkező irányba megyünk, és ráadásul késésben is voltam, nem vettem fel. Pár nap múlva hallom, h meg van rám sértődve. Nem nekem mondta, hanem "üzente". Kinek van igaza?
2009. jún. 15. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked, da gyanítom, ha a nagynénédtől hallanám, akkor Te lennél az a szívtelen dög, aki otthagyta őt a fájós lábaival a buszmegállóban.
2009. jún. 15. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Jogosan. Hívd fel magyarázd el. Kellett volna mutogatnod.
2009. jún. 15. 16:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem fáj a lába :) A második választ nem nagyon értem..
2009. jún. 15. 16:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja, ha erre gondolsz: ő is tudja, h ki hol dolgozik, és h abszolút nem esik útba az ő "iránya". Ezen kívül mit kellene még magyaráznom? Meg azért én is örülnék, ha nekem mondaná, ha baja van, nem családtagokon keresztül üzengetné. - de ez mondjuk mellékes.
2009. jún. 15. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nah hát igen a tipikus...

Nálam is gyakori ez:D

De hát istenem..

Ha teljesen más irányban megyünk akkor felesleges:D:D

És ugyanez van hogy családtagokon keresztül:D:D

Érhetetlen

2009. jún. 15. 16:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Tök jó, nem vagyok egyedül.. :S
2009. jún. 15. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel, mondd el neki, hogy mit hallottál: "Tényleg haragszol rám emiatt? De hiszen tudod, hogy ellentétes irányba mentünk!!"

Tudatosítsd benne, hogyha egy irányba mentetek volna, 1000%, hogy elviszed, de te is határidőkhöz vagy kötve, és nem késhetsz el.

2009. jún. 15. 16:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudta, hogy te munkába sietsz teljességgel érthetetlen a sértődése. Akkor is, ha száz éves! Nem kell magyarázkodnod különösebben. Elég, ha annyit reagálsz, hogy láttad, tudtad is, hogy ellentlétes irányba tartatok és te éppen /időre/ munkába igyekeztél. Aki erre sértődött marad, majd megvígasztalja magát.
2009. jún. 15. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem keresztanyám ilyen "mindenért megsértődős fajta".

Hagyd rá, majd kiengesztelődik. Szerintem nem kell tenned semmit, ha majd találkoztok és szóba kerül elmondod, hogy miért nem vetted fel!

2009. jún. 15. 17:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem 100 éves, 60 alatt van, ő is munkába ment épp.
2009. jún. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!