Tudom, hogy gonoszság, de mit tegyek?
bosszút akarok állni...
Eltelt 4 év. Feleség vagyok egy gyermekkel.
Boldog vagyok, nagyon szerencsének érzem magam.
Ez előző párom, akivel 5 évig voltam együtt, megvert.
Megvert és megalázott.
És bosszút akarok állni.
Most van egy barátnője, legszívesebben levelet írnék neki.
Annyira haragszom a fiúra, mert olyan dolog miatt tette, amiért nem érdemeltem volna meg.
Mert felhoztam a témát, hogy 2 éve múlva vállalhatnánk gyereket. És onnantól kezdve, megváltozott, sértegetett egy betegség miatt engem, és azt mondta, menjek kúrvának, ha gyereket akarok.
Ezeket nem tudom csak úgy elfelejteni.
attól, hogy fájt amit az exem tett, attól még lehetek boldog.
Ez a kettő nem függ egymástól.
Minél boldogabb vagyok, annál jobban nem értem az exemet.
na, mindegy, köszönöm, hogy válaszoltatok...
:)
sziasztok
Minél boldogabb vagy,annál kevesebbet kéne rágódnod azon,hogy érted-e az exedet. Verd ki végre a fejedből,és próbáld elengedni ezeket az emlékeket,Neked is jobb lesz.
14-től 18 éves koromig együtt jártam egy nálam 4 évvel idősebb fiúval,aki betegesen féltékeny volt,minden ok nélkül. Egyszer olyan pofont kaptam,hogy felrepedt a szám,szakítottam,majd fenyegetni kezdett,hogy ne merjek kimozdulni sem otthonról,mert elkap. Néhányszor valóban láttam az autóját a házunk környékén,egy ideig kísérettel jártam mindenhová. Nem volt egy túl vidám időszak,sőt nem is akartam pasikról még csak hallani sem egy jó ideig,hiába futottak utánam,én kapaszkodtam a szabadságomba. Aztán csak sikerült megszabadulnom a rossz emlékektől,de csakis azért mert én is úgy akartam. Azóta eszembe sem jutott ez az exem,és újra a 4. évet taposom valakivel,akinek az oldalán nem kell a múlton rágódnom. Másodjára írok neked ide,és csak most derengett fel bennem,hogy ilyesmi -mint veled- velem is megtörtént. El kell ezt felejteni! :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!