Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy gonoszság, de mit...

Tudom, hogy gonoszság, de mit tegyek?

Figyelt kérdés

bosszút akarok állni...

Eltelt 4 év. Feleség vagyok egy gyermekkel.

Boldog vagyok, nagyon szerencsének érzem magam.

Ez előző párom, akivel 5 évig voltam együtt, megvert.

Megvert és megalázott.

És bosszút akarok állni.

Most van egy barátnője, legszívesebben levelet írnék neki.

Annyira haragszom a fiúra, mert olyan dolog miatt tette, amiért nem érdemeltem volna meg.

Mert felhoztam a témát, hogy 2 éve múlva vállalhatnánk gyereket. És onnantól kezdve, megváltozott, sértegetett egy betegség miatt engem, és azt mondta, menjek kúrvának, ha gyereket akarok.

Ezeket nem tudom csak úgy elfelejteni.

2012. márc. 30. 13:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Levél a barátnőnek hülyeség,nevetségessé tennéd magad.

Ha jót akarsz éled a boldog életedet,nem tudsz mit csinálni.Eltelt 4év,ideje hogy elfelejtsd a dolgot.

2012. márc. 30. 13:50
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Ha boldog vagy, akkor miért kell bosszút állni? Akkor valami mégsem stimmel, mert ha elégedett lennél az életeddel, nem érdekelne a múlt, akkor lezárt téma lenne a számodra.

Ha az exed nem változott, majd a jelenlegi nője is meg fogja tapasztalni, amit vele tett. Ha meg nem olyan már, akkor kár lenne elrontani az esélyét. Nem értem, mit nyernél vele. Nyilván nem hagyná szó nélkül, hogy leveleket küldözgetsz, talán meg is keresne. Hiányozna ez a balhé?

2012. márc. 30. 13:53
 3/14 anonim ***** válasza:
7%

ha annyira boldog lennél ahogy mondod akkor nem az exedre gondolnál és főleg nem gyerekes bosszún.

Amikor megvert akkor kellett volna még feljelentened, de így 4 év után levelet írni a barátnőjének nagy butaság.

Te egy csöppet sem vagy boldog, még ha ezt is hangoztatod.

2012. márc. 30. 13:54
 4/14 anonim ***** válasza:
56%

Ó,az Istenért 4 év telt el azóta. Ezeket a sérelmeket akkor kellett volna tisztázni. Ha annyira boldog lennél,ahogy írod,akkor most nem azon járna az eszed ami a múltban történt,eszedbe sem jutna. Ha pedig azóta nem tudtad feldolgozni,akkor miért nem fordultál szakemberhez? Most mondd meg őszintén a harag mikor volt jó tanácsadó? Ha írsz annak a lánynak egy levelet,akkor már túl is leszel azon ami veled történt,és ettől leszel felhőtlenül boldog?

Egyébként pedig,ha nem is akarattal,de már bosszút álltál azzal,hogy láthatja az exed,most olyan életed van egy másik férfi oldalán,amit ő sosem tudott megadni. Így is lehet gondolkodni.

2012. márc. 30. 13:55
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
Igaza van a 2. válaszolónak, amúgy meg nem feladatunk a bosszú, hidd el, a sors megbosszulja ezt, mondjuk ha majd akar egy saját gyereket, ki tudja lesz e....vagy ha nem akkor ezt kellett megtapasztalnod, és kész. Nem mondanám szerencsésnek magam ha a bosszú gondolata töltené ki minden napom.
2012. márc. 30. 13:56
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem jó ötlet.

Én is gondoltam rá, hogy írok a volt pasim barátnőjének Face-en, az ex viselt dolgairól, csak hogy figyelmeztessem, de míg fontolgattam magamban, már szakítottak is.

2012. márc. 30. 14:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán minden emberrel történnek olyan dolgok az életben, amikre visszagondolva nem csak 4 év, de évtizedek múlva is görcsbe rándul a gyomra. A bosszú, bármilyen formában is kicsinyes dolog. Ne süllyedj arra a szintre. Gondolj arra, hogy egy olyan embernek akartál gyermeket szülni, akit ezek szerint nem is ismertél igazán. Örülj neki hogy most boldog vagy, ne provokáld a visszavágást, hogy újabb sebeket tépjen fel.
2012. márc. 30. 14:03
 8/14 anonim ***** válasza:
54%

Ha még 4 év után is ezen gondolkodsz, akkor nem hiszem el ,hogy boldog vagy. Ha pedig valóban boldog vagy akkor nem értelek. Miért nem vettél revansot akkor, amikor még friss volt a dolog? 15 éve engem is pofozott meg az exem, de ma hogyha rágondolok, az jut eszembe, hogy mekkora egy szerencsétlen tutyi-mutyi f@sz, aki engem meg mert ütni, de a haverjai meg hülyének nézik. Meg egy unalmas szerencsétlen élete van, akinek nem lennék a helyében, de a párja sem lennék, mert nem érdemel meg. Eközben én élem az életemet, sokkal többet elértem mint ő és valóban boldog vagyok. a Kettőnk közül ő az aki 15 év távlatában is haragszik, magyarul míg ő emészti magát én le sem sz@rom. Ha meglátom az utcán, a képbe röhögök. No hát így is fel lehet fogni.

Hidd el, egy darabig engem is bántott az ő igazságtalansága, de higgy nekem ez el fog múlni. Csak az energiádat emészti fel a bosszúvágy, ezt az erőt inkább tedd bele a házasságodba és a gyermekedbe, és ne viselkedj, gondolkodj úgy, mint egy ostoba liba, mert fordítva is elsülhet és akkor ismét megalázott helyzetbe kerülsz. Kell ez neked?

2012. márc. 30. 14:05
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
Én küldenék egy képet a bucira vert fejemről hogy: ezt kaptam a párodtól a második évfordulónkra. Vigyázz magadra!
2012. márc. 30. 14:06
 10/14 A kérdező kommentje:

nem állok bosszút, nem is tudnék...

kiszellőztettem a fejemet.

nem gondolok ám ő rá, csak mindig, amikor hallok felőle hírt, egyből eszembe jut, hogy mit tett.

az élet megbünteti, mindenki ezt mondja, de mikor???

2012. márc. 30. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!