Az emberi gonoszság netovábbja! Egy csaj tönketeszi a /érdekel/?
Figyelt kérdés
na szóval egy csaj tönkreteszi, valami korcs bosszúból, túlérzékenységből vagy tudomisén miből egy másik ember (de főként annak családja) életét. hogy viszi a lélek rá erre az embereket?2010. dec. 16. 06:47
1/5 anonim válasza:
unatkozik... Am a szitut leirhatnád mi is történt igazából
2/5 anonim válasza:
Hát tényleg többet kéne erről tudni, de vannak rosszindulatú emberek.
3/5 anonim válasza:
Én is ismerek egy ilyen nőt, aki hatalomvágyó, bosszúéhes, és mindent megtesz azért, hogy ő legyen a középpontban és ő irányítson.
A saját családján is átgázol! Megcsalta a férjét, és elvitette magát "békülésként" Velencébe, de utána apucit továbbra is átvágta. Szerintem beteg ember, minden határon túlmegy.
Ja, és hogy hogy viszi rá a lélek? Úgy, hogy nincs benne lélek, és a gonosz irányítja.
4/5 anonim válasza:
Az én anyósom is ilyen!Mindenkit utál a családból,és porig aláz!!Utána eljátssza,hogy Ő milyen ártatlan csak segíteni akart,és Ő mindig jót akar!Álszent perszóna!!Ki tagadta a fiát,a nagyobbik fiamat is kitagadta!!Utána meg keverget a hátunk mögött,minden eszköz bevet!!Szerintem az ilyen"embereket"a gonoszság,és az abból adód sikerélmény éltet!!Minél nagyobb fájdalmat okoz annál jobb neki!!De egyszer minden kör befog záródni,még az ilyen elmebeteg emberekké is!!
5/5 anonim válasza:
Nem értem hogy teszi tönkre a család életét? Mi a konkrét szitú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!