Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberi gonoszság netovábbja...

Az emberi gonoszság netovábbja! Egy csaj tönketeszi a /érdekel/?

Figyelt kérdés
na szóval egy csaj tönkreteszi, valami korcs bosszúból, túlérzékenységből vagy tudomisén miből egy másik ember (de főként annak családja) életét. hogy viszi a lélek rá erre az embereket?
2010. dec. 16. 06:47
 1/5 anonim válasza:
unatkozik... Am a szitut leirhatnád mi is történt igazából
2010. dec. 16. 07:16
 2/5 anonim válasza:
Hát tényleg többet kéne erről tudni, de vannak rosszindulatú emberek.
2010. dec. 16. 07:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is ismerek egy ilyen nőt, aki hatalomvágyó, bosszúéhes, és mindent megtesz azért, hogy ő legyen a középpontban és ő irányítson.

A saját családján is átgázol! Megcsalta a férjét, és elvitette magát "békülésként" Velencébe, de utána apucit továbbra is átvágta. Szerintem beteg ember, minden határon túlmegy.

Ja, és hogy hogy viszi rá a lélek? Úgy, hogy nincs benne lélek, és a gonosz irányítja.

2010. dec. 16. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én anyósom is ilyen!Mindenkit utál a családból,és porig aláz!!Utána eljátssza,hogy Ő milyen ártatlan csak segíteni akart,és Ő mindig jót akar!Álszent perszóna!!Ki tagadta a fiát,a nagyobbik fiamat is kitagadta!!Utána meg keverget a hátunk mögött,minden eszköz bevet!!Szerintem az ilyen"embereket"a gonoszság,és az abból adód sikerélmény éltet!!Minél nagyobb fájdalmat okoz annál jobb neki!!De egyszer minden kör befog záródni,még az ilyen elmebeteg emberekké is!!
2010. dec. 16. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy teszi tönkre a család életét? Mi a konkrét szitú.
2010. dec. 16. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!