Te/ti vennétek föl hitelt (egy milla), hogy van munkátok mind2töknek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 18:51
21/26 anonim válasza:
Házra igen.Gondold meg mennyi a jövedelmet,biztos e a munkahelyed,stb,stb,Mennyi a kamat.A jövedelmed 30 %-g szabadna.
22/26 anonim válasza:
Előbb kérdezd végig a rokonaidat, JÓ ismerőseidet fix kamattal. ha egyik sem jön be inkább akkor is gyűjtögess még.(uzsorakölcsön ismét kerülendő) 1 millió így nem nagy összeg, de elég belenézned az újságba és láthatod mi folyik itt. Visszafogni a kiadásokat és 1 kicsit megszorítani.
A legrosszabb dolog amit tehetsz hogy pénzintézethez fordulsz kölcsönért.
Bármi történhet ,lebetegedsz, baba születik, akármi.
őket nem fogja érdekelni semmi és elviszik a házad.
23/26 anonim válasza:
Én nem vennék fel. Láttam már olyat,hogy apránként építették fel a házat,/pont a régi időkben/és nem vettek fel hitelt.Mert ha nem lesz munkahely, akkor sem lesz lakás.Vigyázzon a kérdező,mert a férj könnyen beszél esetleg válnak és az egyik félnek ki kell fizetni a másikat és a teher az egyik házastársra száll,nehogy Ön legyen az.mert a hitel megmarad de a ház, lakás akkor sem,elmegy az adósságba,meggondolandó.Az én gyermekeim is apránként építkeztek,még most sincs befejezve.Víkend telekre igaz messze van a buszmegállótól de hitelmentes.És a pláne a biztos az Övéké.
24/26 anonim válasza:
Én NEM vennék fel!!! Azt gondolom hogy felelőtlenség a mai világban és a kamat elég sok . Ráadásul a legtöbb dologra felesleges felvenni. Én össze gyűjtöm a pénzem és csak akkor vásárolok, ha megteremtem rá az összeget. Persze semmi nem biztos ebben a világban,bármi közbejöhet pl. a gyárban ahol dolgozom ,pár hónapja volt egy tűzeset, csak Istennek köszönhető, hogy nem égett le és nem került nagyon sok ember az utcára... Meggondolandó, hogy tényleg annyira fontos az a dolog,hogy nem tűr halasztást?!
25/26 anonim válasza:
Hol lehet ennyiért házat venni?Én is tervezem hogy veszek(hitel nélkül)ezért kérdezem.Mely településeken árulnak ennyiért?
26/26 anonim válasza:
Ha elkerülhető NEM. A magyar hitelek már uzsorák, biztos
munka pedig csak fent van, de azon a szinten minek a hitel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!