Te/ti vennétek föl hitelt (egy milla), hogy van munkátok mind2töknek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 18:51
4/26 anonim válasza:
kevesebbet vettem fel de milliószor megbántam, inkább pár hónapig nem ettem volna csak kenyeret és akkor hitel nem kellett volna
5/26 A kérdező kommentje:
Én házra szeretném,de a párom nem egyezik bele.de ha nem veszünk föl hitelt akkor sosem lesz házunk (és semmink).
2012. márc. 29. 19:05
6/26 anonim válasza:
Házra egy milliót? Persze :-))
7/26 A kérdező kommentje:
Igen itt falun venném/vennénk van benne fürdőszoba,konyha 2 szoba,kert.Szerintem fölvehetnénk rá hitelt hisz egyszer úgy is kell,nem akkor akarom amikor már jön a gyerek,és tudnánk fizetni is mivel mind2en dolgozunk.
2012. márc. 29. 19:08
8/26 anonim válasza:
és mit csinálsz 1 millával? mert abból házat nem sűrűn veszel
9/26 anonim válasza:
Házra igen. Autóra, lapostévére nem.
10/26 anonim válasza:
Lakás, ház vásárlásra igen, de csak megtakarított összeg mellett, nem teljes hitelt. Egy millió nem vészes, főleg, ha mindkét fél dolgozik, na meg persze, még ha jól is keresnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!