Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért legyen kész délre az...

Miért legyen kész délre az ebéd, ha a párom csak 6 után ér haza? Nem jobb, ha minden friss?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete vagyok itthon, mert "nincs munka". Fizetetlen szabadságon vagyok, mindig ígérgetik, hogy majd hétfőtől kell menni.

Szóval, délelőtt általában alszom vagy netezek, délután 2- körül állok neki takarítani és főzni.

Mire a párom hazaér (5-6 körül szokott, de van hogy csak 8kor ér haza), mindennel készen vagyok.

Állandóan cseszeget, hogy miért nem főzök meg takarítok délelőtt, mint a többi háziasszony.

Szívesebben eszek vele, mint egyedül. És azt hittem, jobban örül, ha frissen tálalom neki a főtt ételt.

Szerintetek? Csak ketten vagyunk, gyerek nincs.

2012. márc. 29. 16:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális, inkább örülhetne neki. De én biztos mondanám, hogy ha nem tetszik akkor mától nem főzök neki, egyen amit akar. Párszor főzd meg délelőtt és akkor le fog neki esni, hogy sokkal jobb a friss kaja.
2012. márc. 29. 17:45
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Anyám, ez de beteges pasi! Kérd meg őt hogy mondja meg nyíltan mi baja veled, nem hülyeségekkel túráztasson.
2012. márc. 29. 18:02
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem a párod miatt!

Akkor kellene felháborodnia ha CSAK facebookoznál egész nap és a szennyes, mosatlan a hegyekben állna, és még főt étel sem lenne.

2012. márc. 29. 18:29
 24/39 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk is ez van, szerinte egész nap megy a gép (ami nem igaz, pl. most is sütök, addig alvóállapotban van és áramtalanítok mindent), de a lakás szalad, stb. Párszor megkapom a csipkelődő megjegyzést.

Egyik este nagyon durván viselkedett, szabályosan féltem tőle. :( Ő korán feküdt le, mert hajnalban kelt, délelőttös volt, de én még fent maradtam. Felébredt és mondta nekem a magamét, kiabált. Mintha nekem nem lenne jogom használni az áramot, pedig én fizetem a felét, akkor is, ha most nincs munkám, mert attól még van pénzem, nem ő tart el.

2012. márc. 29. 18:35
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj akkor játssz te is vele :DD. Megfőzöd szépen az ebédet délre egy hétig, meg kitakarítasz.. délután meg alszol netezel és kész. Aztán majd görbül a szája, hogy melegített kaját kell ennie.
2012. márc. 29. 18:51
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Én már a fejébe húztam volna egy lábost. Nem viccelek.

23/N

2012. márc. 29. 20:20
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
Most mit is kérdezel?
2012. márc. 29. 22:48
 28/39 A kérdező kommentje:
Mondtam neki tegnap, hogy legyen úgy, ahogy akarja. De én 4kor lefekszem aludni, és ha fel mer ébreszteni,vagy rendetlenséget csinál, akkor nagyon mérges leszek.
2012. márc. 30. 08:35
 29/39 anonim ***** válasza:
És mit mondott rá? Szerintem így is talál majd kivetnivalót.
2012. márc. 30. 10:11
 30/39 A kérdező kommentje:
Azt, hogy ne aludjak délután.
2012. márc. 30. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!