Miért legyen kész délre az ebéd, ha a párom csak 6 után ér haza? Nem jobb, ha minden friss?
Kb 3 hete vagyok itthon, mert "nincs munka". Fizetetlen szabadságon vagyok, mindig ígérgetik, hogy majd hétfőtől kell menni.
Szóval, délelőtt általában alszom vagy netezek, délután 2- körül állok neki takarítani és főzni.
Mire a párom hazaér (5-6 körül szokott, de van hogy csak 8kor ér haza), mindennel készen vagyok.
Állandóan cseszeget, hogy miért nem főzök meg takarítok délelőtt, mint a többi háziasszony.
Szívesebben eszek vele, mint egyedül. És azt hittem, jobban örül, ha frissen tálalom neki a főtt ételt.
Szerintetek? Csak ketten vagyunk, gyerek nincs.
Főzne neki a halál!
Én is délután főzök. Délelőtt sok dolgom van, így ebédre tegnapi van.
A csicskája vagy, vagy miafranc? Nem tök mindegy neki mikor főtt az a kaja?!
Naaztán. Nekem is későn ér haza a férjem, és én is itthon vagyok egész nap (szülési szabadság), de sosem veti szememre, hogy nem reggel főztem (én is úgy időzítek, hogy mire hazaér friss legyen). Bár mondta, hogy ne éheztessem magam, nyugodtan egyek nélküle is, de nekem úgy nem esik jól. Ő megértette.
Ami a horkolást illeti - hogyhogy nem engedi?! Mi is külön alszunk, bár este megvan a közös lefekvés aztán én átköltözök - ő horkol, én meg forgolódok meg izgekmozgok (8 hónapos terhesen az alvás nem a legegyszerűbb dolog), szóval együttaludva egyikünk sem tudna pihenni, de nálunk ebből sincs gond.
Á, igen, nálatok is kezdődik, hogy érezteti veled, hogy haszontalan vagy... Nálunk ugyanez, egy hónapja vagyunk munkanélkül, de már megkaptam, mit hogyan kéne csinálnom, érezteti velem, hogy ő a góré, mert ő dolgozik és keres. (mondjuk ez így nem igaz, még kapok álláskeresési járadékot, és tartalékom is van)
Én is ha este fél 11-re jön, akkor 9 körül állok neki főzni, felesleges délben megcsinálni.
Nem él az édesanyja.
Azt mondta, elege van abból, hogy egész nap a facebook előtt ülök. Unatkozom, akkor felmegyek és beszélgetek a barátnőimmel, amelyik épp fent van.
Én sem értem, miért nem mindegy.
Én sem örülök, hogy nem dolgozhatok, de sajnos nem tudok mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!