A férjed kiszokott akadni ha tul sok ruhátvásárolgatsz? Közós kasszából
Mármint a 17-es válaszolóból, aki fröcsköl azokra a nőkre, akik sok szép cuccot vásárolnak :)
Azt hiszed, kedvesem, hogy aki sokat vásárol az már nem is takarít? Ostoba vagy. Tudod, a nők nagy része azért, mert elmegy egyik nap és vásárol magának csinos ruhákat, attól még otthon ugyanúgy kiporszívóz. Vagy szerinted a kettő üti egymást?
Ne legyél irigy, mert igazán ronda tulajdonság. Ha kitakarítottál és megfőztél, menj és kapcsolódj ki, vegyél magadnak te is egy új ruhát.
"inkább takarítanának vagy valami hasznos dolgot csinálnának pénzköltés helyett.."
Te meg internetezel, ahelyett hogy épp takarítanál. Mars a konyhába!
"11.36.-ból jajjj, de süt az irigység :)))"
jajj, képzeld, volna miből költeni. :) csak vannak fontosabb dolgok ennél.
A férjem 400a keres, én 200at. Igen, k.ra kiakadna ha 150et elszórnék ruhákra! Megjegyzem, jogosan.
Én is szoktam vásárolgatni, de 150.000 ft??? Az rengeteg.
Öhm... miért baj az, ha valaki nem ruhákra cs.szi el a pénzt? Csak kérdezem. Mert itt nem a saját fizuról volt szó, hanem a közös kasszáról - amihez egyébként a kérdezőn és a férjén kívül senki másnak nincs köze(ezért nem is értem, hogy miért nem a férjjel beszéli meg a kérdező.)
Mindenki le lett nullázva, aki azt mondta, hogy ez túl sok, és válaszolt a kérdésre. (azaz hogy mit szólna a férje)
Nyilván mindenki rohadt irigy, de egy anonim oldalon nem fogok hazudni: ha hozzámvágnának 150 ropit, hogy csak ruhákra költhetem, lehet, nem örülnék, és így egy fillért nem érne nekem az a 150 ezer ft.
Én is biztos irigy vagyok. Nos... nem vagyok az: nincs szükségem arra az öt farmerra, meg 6 melltartóra. Ezen felül tudok helyesen írni, látom a pénz értékét, tudok beszélni a párommal, ahelyett, hogy a hátamögött fúrnám a közös kasszát. Szóval tessék elhinni: nem mindig olyan áldásos dolog az, ha valakinek több pénze van.
Szerintem ha 5farmert vennék kiakadna...
A barátnőm is ezzel a szöveggel jön....Nem birtam otthagyni.....ezt sosem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!