Szerintetek ezzel ki tudnám békíteni a lányomat?
Elég régóta vágyik Párizsba.
Arra gondoltam, hogy kettesben kimegyünk 2-3 hétre, és megszállunk egy elegánsabb szállodában, és elviszem néhány elegánsabb étterembe.
En megertelek. A páromnak is be van sertodve a lanya, pedig nalunk nincs ilyen korkulonbseg koztunk, es a lanya is fiatalabb, mint a tied. Latom, mennyire faj neki, o is probal mindent, de a lany nem akar vele semmit kozosen csinalni, pedig o is szervezne kettesben vele, hogy eselyt kapjon a kapcsolatuk javitasara, de a gyerek hajthatatlan.
Viszont akarki akarmit mond:
1) senki nem irhatja elsö, kivel alakitasz kapcsolatot, beleertve a lanyod is!
2) ne add fel a probalkozast, mondjon barki barmit!
3) lepesrol lepesre haladj, lanyodnak ez nagy csalodast jelentett, nemcsak benned csalodott, hanem vivodik valszeg belul, össze lehet zavarodva
4) sokaig eltarthat, mire eselyt kapsz tole, legy kitarto es turelmes
5) gondolj arra, a szeretet ugyis legyoz mindig mindent!
6) ha Parizs nem jon ossze, ne csuggedj, lesz mas alkalom
7) Probald meg elvezni a mindennapokat, elvegre szeretsz es téged is szeretnek, ez egy csodas dolog!
Remelem, osszejon!
Szerintem próbáld,meg hisz veszteni valód nincs.
Én írtam a másik kérdésedre is.
Te ismered a lányod,ha beleegyezik szerintem vidd el olyan helyekre ami érdekelné és maradandó élmény lesz.
(pl.szereti a festményeket akkor elmentek ott egy múzeumba,vagy pl,én gyerekkorom óta szívesebben néztem,fotóztam a régebbi épületeket én örülnék ha párizs ilyen arcát ismerném meg, ilyenekre gondoltam)és közben tudtok beszélgetni,jobban megismer és megismered és lehet,hogy ő vetné fel a beszélgetésben a fiatal barátnőt és elárulná,hogy mi az ami zavarja az egészben.
A többieknek válaszolva,nem a pénz számít hanem az hogy együtt szeretne lenni a lányával és egy szép ajándékkal meglepni. Sok sikert! Légyszi majd írd meg,hogy sikerült e kibékíteni. Egy 30 éves hölgy
Nem. Egy felnőtt nőt, ha van benne tartás ilyennel nem lehet megvesztegetni. Nem gyerek már hogy megvedd drága ajándékokkal.
Amúgy most gondolj bele, attól hogy elviszed drága szállodába, meg éttermekbe majd megszereti a barátnődet? Ébredj már fel!
Szerintem nem arrol van szo, hogy megszeresse a baratnöt, hanem, hogy ujra kapcsolatba kerüljön a lanyaval.
Egyebkent nekem is evekbe kerülne, mig meg tudnam emeszteni, hogy apam a gimis osztalytarsammal kavar, az egesz apa-imidzse kicsit összedölne bennem.
Szoval Kerdezö, a parizsi utat szerintem felejtsd el. Ha el is fogadja, nem miattad teszi, hanem Parizs miatt, de szerintem nem fogod tudni ilyesmivel kiengesztelni.
Meg ha szakitanal is a baratnöddel most hirtelen, akkor sem hiszem, hogy a lanyod egyhamar visszafogad a bizalmi körebe. Azt ugyanis jocskan eljatszottad nala.
Fogadd ezt el, ne kergess illuziokat! Ne görcsölj ajandekokkal, etc, felesleges, nem er semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!