Szerintetek ezzel ki tudnám békíteni a lányomat?
Elég régóta vágyik Párizsba.
Arra gondoltam, hogy kettesben kimegyünk 2-3 hétre, és megszállunk egy elegánsabb szállodában, és elviszem néhány elegánsabb étterembe.
addig tartana a béke, míg kettesben vagytok, mivel pont ez a vágya.
féltékeny a bnődre, hogy elveszi aput tőle
a megoldás akármi más, de hármasban kell megoldani, hogy elfogadja a 3. felet
sőt
küldd el őket kettesben, hogy össze barátkozzanak
#22 Egy hármas program még nagyon korai lenne.
Egyenlőre annak is örülök ha hajlandó velem kettesben elutazni.
Bocsi, ha tévedek, de ez az egész nekem is kezd úgy tűnni, hogy nem más, mint kamu.
Egy 45 éves hapi nem lehet ennyire hülye, hogy azt hiszi, majd egy párizsi kiruccanással ki tudja békíteni a lányát!
Nem magával a kirucanással akarom kibékíteni.
Abban reménykedek, hogy a közös élmények összehoznának minket, és közben könnyebben megtudnánk beszélni a dolgot.
Gyere haza, és békítsd ki itt!
Ha sikerül, akkor majd sokkal jobban fog örülni a felajánlott párizsi kirándulásnak is! De ne azzal akard magadhoz édesgetni, az nem fog menni!
Ha annyira visszakarod kapni a lányod, akkor mondj le a barátnõdrõl!
Az irásaid alapjàn nekem úgy jössz le, mint egy beképzelt macsó,aki veri a mellét a pénzével. Na majd akkor is verd, ne add isten, ha ápolásra lesz szüséged és a lányod se a kedves barátnõd nem lesz melletted!
A lányod hülye lesz,ha elfogadja az ajánlatodat!Remélem, hogy több esze van nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!