Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel ki tudnám...

Szerintetek ezzel ki tudnám békíteni a lányomat?

Figyelt kérdés

Elég régóta vágyik Párizsba.

Arra gondoltam, hogy kettesben kimegyünk 2-3 hétre, és megszállunk egy elegánsabb szállodában, és elviszem néhány elegánsabb étterembe.

2012. márc. 28. 19:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a lányodat már elveszítetted! Elég nagy már ahhoz szerencsére, hogy saját véleménye legyen a dolgokról. Ebben nemcsak az a visszataszító, hogy egy olyan, vele egykorú nővel élsz együtt, aki az osztálytársa volt, hanem mert ezzel valahol az ő édesanyját is igen megalázó helyzetbe hoztad. Azt hiszem, soha az életben nem fogja ezt neked megbocsátani, és jobb, ha ebbe belenyugszol.

Persze, az eszedbe sem jutott, hogy szakíts ezzel a fruskával. Ne aggódj, majd eszébe jut őneki, amikor te már 60 leszel, ő pedig még alig lesz túl a 30-on!

Ha már mindenképpen "jó fej" akarsz lenni, próbáld meg, hogy küldesz a volt feleséged nevére annyi pénzt, amiből ha akarnak, majd ők ketten ki tudnak menni pár napra Párizsba. Tudnak majd ott ők nélküled is csinálni maguknak programot, csak legyen meg a fedezete. Azért ne a lányod nevére küldd, mert ő büszkeségből, haragból biztosan visszaküldené.

A volt feleséged pedig tudja, hogy Párizsba mennek-e rajta, vagy éppen a lakást kell kipofozni.

2012. márc. 28. 19:27
 12/37 A kérdező kommentje:

#10 Elkeseredett vagyok, ha lesz gyereked akkor majd megérted.

Meg ezen az oldalon általában olyan korúak vannak mint a lányom, és talán ők tudnak tanácsot adni, hogy egy ilyen idős lányt, hogy lehet kiengesztelni.

Nagyon rossz ha egy lány haragban van az apukájával.

2012. márc. 28. 19:29
 13/37 anonim ***** válasza:
89%

10. vagyok

tényleg válaszoltak páran a lányod korosztályából. mindegyikük azt írta, h gáz vagy, és ha te lennél az apjuk, többet ők sem állnának szóba veled... így még kevésbé értem a nekem írt indoklást...

2012. márc. 28. 19:35
 14/37 A kérdező kommentje:
Azért nem mindegyik...
2012. márc. 28. 19:38
 15/37 anonim ***** válasza:
56%

:-)) te kit áltatsz? ha jól emlékszem, egyetlen egy csaj volt, aki arról írt, h reméli, egyszer ő is kifog magának egy pénzes negyvenes pasit, ahogy a te csajod. egyetlenegy. a lányoddal kapcsolatban nem adott tanácsot, mert nem az ő, hanem a kis barátnőd szemszögéből nézte a történetet. na de nem is válaszolok többet, már így is többet foglalkoztam vele a kelleténél

szép estét

2012. márc. 28. 19:43
 16/37 anonim ***** válasza:
73%
Nem gondolkodtál még el azon, h a "barátnőd" csak a pénzed miatt jár veled?
2012. márc. 28. 19:43
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezért szerintem sem kellene elvinned Párizsba, hogy megbékéljen azzal, hogy vele egykorú csajod van. Ha itthon nem tudtátok megbeszélni, akkor külföldön sem. Mert az egy dolog, hogy ilyen úttal kedveskedsz, de ha haza jöttök minden kezdődhet elölről.
2012. márc. 28. 19:44
 18/37 A kérdező kommentje:
#18 Abban reménykedem, hogy Párizsban a közös élmények újra összekötnének minket, közelebb kerülnénk egymáshoz.
2012. márc. 28. 19:45
 19/37 A kérdező kommentje:
#16 rosszul emlékszel, kedves
2012. márc. 28. 19:49
 20/37 anonim ***** válasza:
18. Akkor próbáld meg, vidd el őt és utána úgyis megtudod hogyan fog hozzáállni a dolgokhoz. Ez a te döntésed.
2012. márc. 28. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!