Szerintetek ezzel ki tudnám békíteni a lányomat?
Elég régóta vágyik Párizsba.
Arra gondoltam, hogy kettesben kimegyünk 2-3 hétre, és megszállunk egy elegánsabb szállodában, és elviszem néhány elegánsabb étterembe.
Szerintem a lányodat már elveszítetted! Elég nagy már ahhoz szerencsére, hogy saját véleménye legyen a dolgokról. Ebben nemcsak az a visszataszító, hogy egy olyan, vele egykorú nővel élsz együtt, aki az osztálytársa volt, hanem mert ezzel valahol az ő édesanyját is igen megalázó helyzetbe hoztad. Azt hiszem, soha az életben nem fogja ezt neked megbocsátani, és jobb, ha ebbe belenyugszol.
Persze, az eszedbe sem jutott, hogy szakíts ezzel a fruskával. Ne aggódj, majd eszébe jut őneki, amikor te már 60 leszel, ő pedig még alig lesz túl a 30-on!
Ha már mindenképpen "jó fej" akarsz lenni, próbáld meg, hogy küldesz a volt feleséged nevére annyi pénzt, amiből ha akarnak, majd ők ketten ki tudnak menni pár napra Párizsba. Tudnak majd ott ők nélküled is csinálni maguknak programot, csak legyen meg a fedezete. Azért ne a lányod nevére küldd, mert ő büszkeségből, haragból biztosan visszaküldené.
A volt feleséged pedig tudja, hogy Párizsba mennek-e rajta, vagy éppen a lakást kell kipofozni.
#10 Elkeseredett vagyok, ha lesz gyereked akkor majd megérted.
Meg ezen az oldalon általában olyan korúak vannak mint a lányom, és talán ők tudnak tanácsot adni, hogy egy ilyen idős lányt, hogy lehet kiengesztelni.
Nagyon rossz ha egy lány haragban van az apukájával.
10. vagyok
tényleg válaszoltak páran a lányod korosztályából. mindegyikük azt írta, h gáz vagy, és ha te lennél az apjuk, többet ők sem állnának szóba veled... így még kevésbé értem a nekem írt indoklást...
:-)) te kit áltatsz? ha jól emlékszem, egyetlen egy csaj volt, aki arról írt, h reméli, egyszer ő is kifog magának egy pénzes negyvenes pasit, ahogy a te csajod. egyetlenegy. a lányoddal kapcsolatban nem adott tanácsot, mert nem az ő, hanem a kis barátnőd szemszögéből nézte a történetet. na de nem is válaszolok többet, már így is többet foglalkoztam vele a kelleténél
szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!