Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire igaz az hogy az...

Mennyire igaz az hogy az ellentétek vonzzák egymást? Szerintetek mennyire jó az ha egy kapcsolatban teljesen más érdeklődésű, felfogású, világnézetű. A partner?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehetnek ellentétek, de ha nem egészítik ki egymást, akkor nem lesz hosszútávú. Alapvető dolgokban kell a hasonlóság, kompromisszumképesség, kommunikációs és tolerancia. Pl. ateista meg vallásos az eléggé ellentétes, szerintem ez nem működik, csak toleranciával.

Az együtt töltött időt viszont mindkettőnek kell élvezni, kell valami, ami közös tulajdonság, különben veszett fejsze nyele.

2012. márc. 28. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon jöttünk össze,már 12 éve együtt és egy gyerekkel.

Szerintem működik.

Teljesen más emberek vagyunk!ez okozza a szenvedélyt,azt hogy ennyi év után is érdekes a számomra,mindig meg tud lepni a tetteivel.Mindíg akad valami új.Mindíg van miről beszélgetni.Unnám ha olyan emberrel kellene élnem,mint én.Én szeretem a nyugalmat,ő nem,ezért ő kirángat,én marasztalom,és még sorolhatnám!Sok dologban nem értünk egyet,lehet vitatkozni dolgokon,nem csak bólogatni.

2012. márc. 28. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
38%
Fiatalkorban izgalmas, később az ember inkább hasonlóságra vágyik. Persze attól is függ, miben van az ellentét. Vallásos/ateista párból eddig egy olyat láttam, ahol működött a dolog...
2012. márc. 29. 03:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem működik. Ahogyan az egymáshoz túlságosan hasonlók kapcsolata sem. Az az ideális, ha egymást kiegészíti a két ember.
2012. ápr. 3. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!